Mesaje de la ingerii tai. Ce vor ingerii tai sa stii (Cartea bestseller)

Mesaje de la ingerii tai. Ce vor ingerii tai sa stii (Cartea bestseller) - Prof. Dr. Doreen Virtue
Pret: 22,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMesaje de la ingerii tai. Ce vor ingerii tai sa stii (Cartea bestseller)
Comanda acum "Mesaje de la ingerii tai. Ce vor ingerii tai sa stii (Cartea bestseller) - Prof. Dr. Doreen Virtue" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
Ingerii, inclusiv Arhanghelul Mihail, trimit mesaje vindecatoare care te vor ajuta sa descoperi scopul vietii tale, sa intelegi relatiile tale romantice, sa te vindeci de suferinta emotionala si sa iei decizii cruciale ce tin de viata. Doreen a primit scrisori de la oameni din intreaga lume, care au considerat Terapia cu ingeri o sursa sigura de mangaiere si de sprijin. Multi cititori pastreaza cartea la capul patului si o deschid la intamplare, folosind-o pentru a accesa cunoasterea spirituala si calauzirea divina. Mesaje de la ingerii tai continua in aceasta directie sa-ti ofere nivele noi de satisfactie, de inspiratie si de sens - si va putea fi folosita si ca un instrument de divinatie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mesaje de la ingerii tai. Ce vor ingerii tai sa stii (Cartea bestseller)
Cartea Mesaje de la ingerii tai. Ce vor ingerii tai sa stii (Cartea bestseller) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mesaje de la ingerii tai. Ce vor ingerii tai sa stii (Cartea bestseller) - Prof. Dr. Doreen Virtue" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pacatul si frica (vol. I) - Jean Delumeau Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Jean Delumeau
7,12 lei
Templul lui solomon - mit si istorie - William J. Hamblin David Rolph Seely Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
William J. Hamblin David Rolph Seely
85,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie