Mesagerii ploii

Mesagerii ploii - Ismail Kadare
Pret: 24,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMesagerii ploii
Comanda acum "Mesagerii ploii - Ismail Kadare" de pe libraria ishop la pretul de 24,30 lei
Descriere carte:
La adapostul zidurilor inexpugnabile, un oras asediat, frematand de speranta si tremurand de teama. Tradus in zeci de limbi, Ismail Kadare este una dintre cele mai puternice voci ale literaturii europene contemporane. In 2005 i s-a acordat primul International Man Booker Prize.

In Albania secolului al XV-lea, razboiul bate la usa. Locuitorii unei cetati de hotar si-au ales soarta. Nu au primit pacea otomana, pe care solia sultanului le-o promitea in schimbul abjurarii, iar acum asteapta riposta neintarziata a imperiului. Iar odata cu primavara, soseste si imensa armata turca, inaintand lenes si inexorabil spre fortareata.

Capitularea, se pare, nu e decat o chestiune de timp. Dar acest timp, infim in durata istoriei, este nesfarsit pentru cei prinsi in inclestarea in care se infrunta doua lumi. Stelele consultate de astrolog raman tacute. Imamii prevestesc victoria, iar poetul orb plange in versuri prapadul. Unde e adevarul? Ce sa scrie cronicarul ostirii? Un lucru e sigur: indiferent de care parte se va inclina balanta in saptamanile, apoi lunile de asediu apasator si de arsita, cadentate de bubuitul innebunitor al tobelor, si eroii, si lasii vor avea aceeasi soarta tragica.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mesagerii ploii
Cartea Mesagerii ploii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mesagerii ploii - Ismail Kadare" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Oscar si Tanti Roz - Schmitt Eric-Emmanuel Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Schmitt Eric-Emmanuel
14,40 lei
Punct contrapunct - Aldous Huxley Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Aldous Huxley
47,45 lei
Calatoria oamenilor cartii - Olga Tokarczuk Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Olga Tokarczuk
9,31 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala