Merele domnului Peabody

Merele domnului Peabody -  Madonna
Pret: 14,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMerele domnului Peabody
  • Autor: Madonna
  • Editura: Rao
  • Colectia: RAO pentru copii
  • Categoria: Carti pentru copii
  • ISBN: 973-576-536-5
  • An aparitie: 2003
  • Numar de pagini: 38
  • Format carte: Ilustrat, 203 x 254 mm
Comanda acum "Merele domnului Peabody -  Madonna" de pe libraria ishop la pretul de 14,50 lei
Descriere carte:
Despre ce este vorba? Despre un profesor de istorie dintr-un orasel american, Happville, indragostit de base-ball. Intr-o buna zi a anului 1949, el decopera ca este tinta birfelor tuturor celor din tirgusor care cred ca organizatorul campionatului de base-ball al copiilor, cel pe care pina nu demult il iubeau cu totii, este, nici mai mult nici mai putin, decit un? hot.

Care este adevarul si cum va rezolva aceasta problema bunul profesor va invitam sa descoperiti in cea de-a doua din cele cinci carti pentru copii (si adulti) scrise de Madonna. Nadajduim doar ca atit cei mari, cit si cei mici vor invata din aceasta poveste ca ?un cuvint poate sa raneasca mai mult decit o sabie?.

MADONNA RITCHIE s-a nascut in Bay City, Michigan. A inregistrat 16 albume si a jucat in 18 filme, inclusiv in "A League of Their Own". În prezent ea locuieste impreuna cu sotul ei, regizorul Guy Ritchie, si cu cei doi copii ai lor, Lola si Rocco, la Londra si Los Angeles. Prima ei carte pentru copii, TRANDAFIRII ENGLEZESTI, a fost lansata in peste 100 de tari in septembrie 2003.

LOREN LONG (ilustratorul cartii) locuieste in Cincinnati, Ohio, impreuna cu sotia lui, Tracy, si cu cei doi fii, Griffith si Graham. A predat desenul, iar lucrarile lui au aparut in numeroase publicatii, precum Sports Illustrated si revista Time. Un impatimit de base-ball, el a jucat intr-o echipa de amatori citiva ani.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Merele domnului Peabody
Cartea Merele domnului Peabody in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Merele domnului Peabody - Madonna" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Shrek al Treilea - Povestea Fionei - Annie Auerbach Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti pentru copii
Annie Auerbach
0,00 lei
La ZOO - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti pentru copii
***
4,66 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti pentru copiiCarti recomandate din categoria Carti pentru copii