Mensa. Mariti-va IQ-ul

Mensa. Mariti-va IQ-ul - Harold Gale, Carolyn Skitt
Pret: 14,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMensa. Mariti-va IQ-ul
Comanda acum "Mensa. Mariti-va IQ-ul - Harold Gale, Carolyn Skitt" de pe libraria ishop la pretul de 14,25 lei
Descriere carte:
Peste 200 de probleme pentru provocarea mintii

Mensa este faimoasa societate internationala a celor cu IQ foarte mare. Singura calificare de care aveti nevoie pentru a face parte din Mensa este sa obtineti un punctaj care sa va situeze printre primii 2% la un test IQ corespunzator standardizat. In toata lumea exista peste 100.000 de membri, din 100 de tari; aproape 40.000 dintre acestia sunt membri ai filialei britanice a societatii.

Problemele din cartea Mensa. Mariti-va IQ-ul sunt concepute in genul testelor de inteligenta. Gradul lor de dificultate creste treptat, de la un nivel normal pana la unul avansat, punand la incercare pana si mintile cele mai agere.

Nu aveti nevoie de niciun talent special, in afara de o judecata sanatoasa, cultura generala de baza si tenacitatea de a nu abandona. Daca rezolvati problemele acestea, puteti fi un candidat pentru grupul Mensa.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mensa. Mariti-va IQ-ul
Cartea Mensa. Mariti-va IQ-ul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mensa. Mariti-va IQ-ul - Harold Gale, Carolyn Skitt" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Testul fabulelor - Louisa Duss Urmatoarea carte recomandata din categoria Teste psihologice
Louisa Duss
27,55 lei
Teste-grila de psihopatologie, psihiatrie si psihodinamica - Simona Trifu, Nora Capraru Urmatoarea carte recomandata din categoria Teste psihologice
Simona Trifu, Nora Capraru
18,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Teste psihologiceCarti recomandate din categoria Teste psihologice