Meister Eckhart si mistica renana

Meister Eckhart si mistica renana - Jeanne Ancelet - Hustache
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMeister Eckhart si mistica renana
Comanda acum "Meister Eckhart si mistica renana - Jeanne Ancelet - Hustache" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Aparuta initial in Franta anului 1956 si intampinata cu recenzii elogioase din partea specialistilor, lucrarea Meister Eckhart si mistica renana a ramas, dupa patru decenii, una dintre cele mai bune monografii asupra misticului german. Dincolo de o prezentare limpede a unui context istoric incalcit, cel al secolului al XIV-lea german, si de o expunere clara a unei gandiri paradoxale, cititorul are surpriza de a descoperi, in scrierea Jeannei Ancelet-Hustache, premisele reabilitarii unei doctrine mistice condamnata prin bula papala, in 1329. Jeanne Ancelet-Hustache, una din cele mai avizate cunoscatoare a misticii renane, a transpus in franceza tratatele lui Meister Eckhart si scrierile lui Suso, iar in 1926 a devenit doctor in litere cu o teza despre mistica Mechtildei din Magdeburg.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Meister Eckhart si mistica renana
Cartea Meister Eckhart si mistica renana in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Meister Eckhart si mistica renana - Jeanne Ancelet - Hustache" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Secretele vietii, Conversatie cu Dumnezeu - Gottried Mayerhofer Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Gottried Mayerhofer
14,50 lei
Anul o mie si pacea lui Dumnezeu - Dominique Barthelemy Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Dominique Barthelemy
27,07 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie