Megatest de cultura generala

Megatest de cultura generala - Mircea Emil Geoprgescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMegatest de cultura generala
Comanda acum "Megatest de cultura generala - Mircea Emil Geoprgescu" de pe libraria ishop la pretul de 7,60 lei
Descriere carte:
Ce spune MEGautorul despre MEGa Test: "MEGa Testul ce va este propus vine si el, cu umilinta, sa se alature numeroaselor realizari similare, ca un antrenament pentru reusite in competitii sau conmcursuri cu premii interesante, in care este exclus sa fie I.Q.-ul competitorului egal indicativului lui James. James Bond! Selectia, atat a domeniilor, cat si aintrebarilor, este desigur subiectiva, cum este oricum, oricare optiune, dar, cu siguranta, va veti intalni cu aceste intrebari... undeva. Intrebarile alese sunt din domenii pe placul autorului, trei dintre raspunsuri sunt numai posibile si, "en fin", vine si raspunsul corect. Cele 1.260 de intrebari au cate "patru oferte", doar unul fiind insa raspunsul corect... Peste 1.111 raspunsuri va ofera statutul de "Enciclopedie volanta". Peste 999 de raspunsuri corecte va asigura statutul de DEX al copiilor. 888 de raspunsuri corecte va dau sanse bune, dar nu foarte mari. 777 de raspunsuri corecte va arata apt de a progresa, undeva, in viitor. 666 de raspunsuri corecte va catalogheaza ca fiind suficient. Sub 555 de raspunsuri corecte va dau sanse bune la table, remy sau, mai bine, popice."

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Megatest de cultura generala
Cartea Megatest de cultura generala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Megatest de cultura generala - Mircea Emil Geoprgescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
In zarea nemuririi - Prentice Mulford Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Prentice Mulford
15,53 lei
Familia: arta decentei in familie si societate, arta de aranjare si servire a meselor, arta gastronomica de familie - Stere Stavrositu, Ecaterina Stavrositu Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Stere Stavrositu, Ecaterina Stavrositu
52,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse