Medic de trei corpuri

Medic de trei corpuri - Dr. Janine Fontaine
Pret: 23,71 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMedic de trei corpuri
Comanda acum "Medic de trei corpuri - Dr. Janine Fontaine" de pe libraria ishop la pretul de 23,71 lei
Descriere carte:
Autoarea, a fost cardiolog, anestezist si reanimator, a avut pana in 1970 o cariera spitaliceasca. Atunci, moartea mamei sale i-a rascolit toate certitudinile despre medicina clasica. Ea porneste astfel, in deplina libertate, sa studieze sistematic medicinile diferite, apoi isi pune intrebari despre eficacitatea terapeutica a tamaduitorilor filipinezi. Patru calatorii in Filipine, veritabile incercari initiatice, fizice si morale o fac sa-si modifice progresiv conditionarea sa rationalista si sa se deschida in fata unui alt mod de gandire si de rationament. Lucrand zi de zi cu cel mai celebru tamaduitor, Tony Agpaoa, ea descopera nu numai trei realitati, cele trei corpuri: fizic, energetic si spiritual dai si adevarul despre "operatiile" fara bisturiu, fara ac si fara ata. Ea invata sa perceapa vibratiile emanate de bolnav si marturiseste despre fiabilitatea diagnosticului la distanta, cu mainile intinse deasupra bolnavului. Retrasandu-si itinerariul medical si spiritual, autoarea ne dezvaluie evenimentele si impresiile care i-au deschis calea unei "medicine totale" si cum isi descopera propria capacitate de a ingrijii bolnavii dupa noua metoda.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Medic de trei corpuri
Cartea Medic de trei corpuri in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Medic de trei corpuri - Dr. Janine Fontaine" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Jocul divin sau Universul ca un joc - Alexandru Musat Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Alexandru Musat
22,33 lei
Stiinte Secrete - Isaac Plotain Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Isaac Plotain
17,86 lei
Cele 12 nopti sfinte si ierarhiile spirituale - Sergej O. Prokofieff Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Sergej O. Prokofieff
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric