Mcse: Windows 2000. Professional. Ghid De Studiu

Mcse: Windows 2000. Professional. Ghid De Studiu - DONALD Lisa, CHELLIS James, Trad. TOPALA Mirela, MIHAI Cristina
Pret: 35,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMcse: Windows 2000. Professional. Ghid De Studiu
Comanda acum "Mcse: Windows 2000. Professional. Ghid De Studiu - DONALD Lisa, CHELLIS James, Trad. TOPALA Mirela, MIHAI Cristina" de pe libraria ishop la pretul de 35,91 lei
Descriere carte:
Produs complex, necesitand aptitudini profesionale sporite din partea administratorilor sai, Windows 2000 isi gaseste in cartea semnata de doi experti in stiinta calculatoarelor Lisa Donald, specialist in retele de calculatoare (MCT si MCSE), colaboratoare a numeroase si reputate firme si organizatii, cum ar fi Digital, Apple, U.S. Postal Service sau U.S. Naval Academy, si James Chellis (MCT), presedinte al EdgeTek Technical Education, prestigioasa firma in pregatirea viitorilor networkwizards si un important Microsoft Solution Provider pentru Windows NT o detaliere pe masura, urmarind familiarizarea aspirantilor la titulatura MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) cu tehnologiile de baza in jurul carora se va construi viitorul Microsoft (programul de examinare si testare MCP ) si o actualizare a atestatului in cazul inginerilor de sistem atestati deja MCSE prin promovarea examenului Windows NT 4.
Ghidul asigura un antrenament complet in perspectiva sustinerii asa-numitului examen 70-210, vizand instalarea, configurarea, dezvoltarea si administrarea Microsoft Windows 2000 Professional (versiune client a Windows 2000, similar cu Windows NT 4 Workstation, dar incluzand performantele unui Windows 98, precum si alte caracteristici noi) si avansarea catre obtinerea atestatului MCSE: cunostinte teoretice solide si abilitati practice reale de a lucra cu Windows 2000 (explicatii detaliate, exercitii si intrebari recapitulative, de testare a cunostintelor acumulate pe masura parcurgerii textului).
Cuprins: Introducere; Test de evaluare; Introducere in Windows 2000 Professional; Automatizarea instalarii Windows 2000; Efectuarea unui upgrade la Windows 2000 Professional; Configurarea mediului Windows 2000 Professional; Administrarea desktop-ului; Administrarea utilizatorilor; Administrarea grupurilor; Utilizarea profilurilor utilizator si a profilurilor hardware; Administrarea discurilor; Accesul la fisiere si directoare; Administrarea conexiunilor de retea; Administrarea tiparirii; Lucrul in retea prin dial-up si productivitatea Internetului; Optimizarea sistemului Windows 2000; Indeplinirea functiilor de recuperare a sistemului; Anexa A: Examen; Glosar; Index.
In afara aplicatiilor de capitole si a listelor de termeni-cheie (suma de concepte de baza de aprofundat pentru promovarea examenului), manualul MCSE ofera un supliment de 50 de intrebari (Anexa A: Examen), configurand un examen de test complet, si un glosar, adevarata recapitulare terminologica.
La cerere, editura pune la dispozitia celor interesati, contra cost, un CD-ROM, suport pentru setul de teste interactive Sybex WinSim 2000, Sybex Edge Test, doua modele de examen, intrebari de tipul flashcards, simulari si un dictionar al terminologiei retelelor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mcse: Windows 2000. Professional. Ghid De Studiu
Cartea Mcse: Windows 2000. Professional. Ghid De Studiu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mcse: Windows 2000. Professional. Ghid De Studiu - DONALD Lisa, CHELLIS James, Trad. TOPALA Mirela, MIHAI Cristina" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Securitatea in Linux - Ramon J. Hontanon Urmatoarea carte recomandata din categoria Sisteme de operare
Ramon J. Hontanon
81,80 lei
Initiere in Windows XP  - Larry Magid Urmatoarea carte recomandata din categoria Sisteme de operare
Larry Magid
23,27 lei
Linux pentru incepatori - George Dumitru Urmatoarea carte recomandata din categoria Sisteme de operare
George Dumitru
35,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Sisteme de operareCarti recomandate din categoria Sisteme de operare