McMafia - Crime fara frontiere

McMafia - Crime fara frontiere - Misha Glenny
Pret: 30,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMcMafia - Crime fara frontiere
  • Autor: Misha Glenny
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: In afara colectiilor
  • Categoria: Diverse
  • ISBN: 978-973-669-873-6
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 400
  • Format carte: 14?21 cm
Comanda acum "McMafia - Crime fara frontiere - Misha Glenny" de pe libraria ishop la pretul de 30,40 lei
Descriere carte:
McMafia dezvaluie cititorului interesat informatii cutremuratoare despre   existenta, structura organizatorica si diversele moduri de operare ale organizatiilor mafiote care au reusit sa impanzeasca globul pamantesc. Daca pana spre sfarsitul secolului XX mafia actiona sporadic, subtil si oarecum paralel cu economia de suprafata, odata cu extinderea mijloacelor de comunicare in masa, retelele crimei organizate s-au sofisticat si dezvoltat atat de rapid si cu o asa de mare amploare, incat in prezent si-a schimbat traiectoria si interfereaza din ce in ce mai fatis cu toate straturile societatii, penetrand pana la cele mai inalte niveluri economice, politice, de siguranta nationala etc.

?Cresterea rapida a comertului, a investitiilor si aparitia bogatiei au devenit fenomene globale. Totusi, aceasta bogatie s-a raspandit extrem de neuniform. Nenumarate state s-au trezit aruncate in acel purgatoriu numit ?tranzitie?, o zona ale carei granite se afla intr-o deplasare permanenta. Supravietuirea economica in astfel de zone neprielnice inseamna de multe ori a pune mana pe o arma si a lua in posesie orice bun ce permite supravietuirea.? - Misha Glenny

Misha Glenny este un jurnalist britanic de renume, fiul unui cunoscut sovietolog, Michael Glenny. A studiat la Universitatea din Bristol si la Universitatea Carol din Praga. In calitate de corespondent BBC pentru Europa Centrala si de Vest, a transmis numeroase corespondente legate de prabusirea comunismului si de razboiul din fosta Iugoslavie. A colaborat cu majoritatea institutiilor de presa din Europa si Statele Unite ale Americii si este autorul cartilor Renasterea istoriei: Europa de Est in era democratiei, Caderea Iugoslaviei si Balcanii: nationalismul, razboiul si Marile Puteri, 1804-1999. In anii ?90 a tinut cursuri la centrul ?Woodrow Wilson? din Washington, DC, si la London School of Economics.

A fost consilierul unor guverne europene si al celui american in chestiuni legate de Europa de Est si a condus timp de trei ani o organizatie neguvernamentala implicata in reconstructia Serbiei, Macedoniei si a provinciei Kosovo.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre McMafia - Crime fara frontiere
Cartea McMafia - Crime fara frontiere in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "McMafia - Crime fara frontiere - Misha Glenny" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Portul popular - Lupsan Elena Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Lupsan Elena
15,20 lei
Dragoste si Tandrete - EXLEY Helen Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
EXLEY Helen
19,71 lei
Unui Foarte Iubit Prieten - EXLEY Helen, Ilustr. CLARKE Juliette, Trad. FOCSENEANU Veronica Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
EXLEY Helen, Ilustr. CLARKE Juliette,...
13,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse