Matusa Julia si condeierul

Matusa Julia si condeierul - Mario Vargas Llosa
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMatusa Julia si condeierul
Comanda acum "Matusa Julia si condeierul - Mario Vargas Llosa" de pe libraria ishop la pretul de 28,80 lei
Descriere carte:
Matusi care vor fictiune, dar nu citesc literatura. Condeieri care nu scriu carti, dar produc fictiune in cantitati uriase. Iata o lume de matusi si de condeieri, aparent intr-un echilibru intre cerere si oferta. Inainte de aparitia ... televiziunii in Peru, teatrul radiofonic - urmasul romanului-foileton din gazetele secolului al XIX-lea - asigura bunul mers al acelei lumi.

Radionovelele unui scenarist de geniu, la nivel popular, difuzate de Radio Central manipuleaza nevoia de onoare si iubire a publicului din capitala peruviana, Lima. La Radio Panamericana, un tanar redactor de stiri tempereaza gustul pentru catastrofe al colaboratorului sau si se indragosteste de o matusa prin alianta, Julia.

El are 18 ani, e student la Drept si scrie scenarii care ajung la cos. Ea are 32 de ani, e boliviana si proaspat divortata. Pe masura ce avalansa radionovelelor scapa de sub controlul fanaticului condeier, viata tanarului Mario si a matusii sale Julia scapa de sub controlul familiei. Cu un umor la fel de navalnic, Vargas Llosa isi transfera elemente autobiografice ale relatiei cu propria sa matusa, Julia Urquidi Illanes, intr-un roman savuros si navalnic, lipsit de prejudecati inutile.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Matusa Julia si condeierul
Cartea Matusa Julia si condeierul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Matusa Julia si condeierul - Mario Vargas Llosa" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pasarea vopsita - Jerzy Kosinski Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jerzy Kosinski
12,35 lei
Dulce companie - Laura Restrepo Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Laura Restrepo
21,60 lei
Carte de identitate  - Juan Goytisolo Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Juan Goytisolo
44,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala