Matsushita Leadership

Matsushita Leadership - John P. Kotter
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMatsushita Leadership
Comanda acum "Matsushita Leadership - John P. Kotter" de pe libraria ishop la pretul de 46,55 lei
Descriere carte:
Ce avem de nvat de la cel mai remarcabil antreprenor al secolului 20

Konosuke Matsushita (1894-1989) a fost una dintre cele mai importante surse de inspiratie ale timpului sau. Realizarile sale ca lider, autor, educator, filantrop si inovator al managementului sunt uimitoare si i lasa n umbra chiar si pe Soichiro Honda, J.C. Penny, Sam Walton si Henry Ford.

A trait n saracie nca de la 4 ani, apoi s-a descurcat fara parinti, pe care i-a pierdut la o vrsta frageda si a fost nevoit sa munceasca 16 ore pe zi, nca de la 9 ani. A nceput o afacere fara a avea bani sau alt sprijin, si-a pierdut apoi singurul fiu. La acestea s-au adaugat Marea Depresie, ororile aduse de cel de-al doilea razboi mondial n Japonia si multe altele.

Povestea lui Matsushita ne arata ca totul este posibil, chiar si atunci cnd esti un tnar bolnavicios, care nu beneficiaza de sprijinul unei familii nstarite, de o educatie buna, de o nfatisare atragatoare sau de o prezenta carismatica. Povestea lui Matsushita este despre cum sa conduci, cum sa fii ntreprinzator, cum sa-ti traiesti viata nvatnd zi de zi si mai ales despre energia necesara ca sa faci aceste lucruri. Viata lui demonstreaza puterea pe care o au perspectiva pe termen lung, obiectivele idealiste si smerenia n fata marilor succese.

Matsushita Leadership este o biografie, dar si o culegere de nvataturi pentru corporatii si pentru cei ce vor sa-si construiasca o cariera n secolul 21. Este o sursa de inspiratie si un abecedar al afacerilor, o carte folositoare organizatiilor si oamenilor.

John P. Kotter relateaza cum a creat Matsushita o afacere enorma, cum a inventat practici de management care sunt folosite si astazi, cum a contribuit la realizarea miracolului economic trait de Japonia dupa razboi. Matsushita a scris si numeroase carti n ultimii ani de viata, a deschis o scoala care formeaza lideri, a creat versiunea japoneza a Premiul Nobel si a donat sute de milioane de dolari pentru cauze nobile.

John P. Kotter reuseste sa arate n aceasta carte fascinanta, dar si educativa, despre cum Matsushita nu s-a lasat dobort de neajunsuri, ci a devenit un om de afaceri de succes si un lider, construind Matsushita Electric Corporation echivalentul japonez al General Electric.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Matsushita Leadership
Cartea Matsushita Leadership in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Matsushita Leadership - John P. Kotter" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Metode si tehnici de programare. Culegere de probleme - Ioan Odagescu , Alex Barbulescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Ioan Odagescu , Alex Barbulescu
27,55 lei
Psihologia conducerii eficiente - Hans-Michael Klein, Christian Kolb Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Hans-Michael Klein, Christian Kolb
14,16 lei
Managementul proiectelor si productiei de constructii. Culegere de probleme - Victor Radu , Doru Curteanu , Daniela Zirra Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Victor Radu , Doru Curteanu , Daniela...
4,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management