Matematica distractiva in 40 de teste

Matematica distractiva in 40 de teste - Viorel-George Dumitru
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMatematica distractiva in 40 de teste
Comanda acum "Matematica distractiva in 40 de teste - Viorel-George Dumitru" de pe libraria ishop la pretul de 12,43 lei
Descriere carte:
CU MATEMATICA... E DE JOACA!
Invitatie la joaca, arta si frumos si la rezolvarea a 40 de teste (probleme amuzante, stimuland spiritul de observatie, memoria, judecata logica, abilitatea, istetimea), "Matematica distractiva" valorifica inspirat "batranul" joc chinezesc, aproape de aceeasi varsta cu sahul si jocul de go, al celor sapte "tanuri" (cinci triunghiuri, un patrat si un paralelogram), componente ale "PATRATULUI TANGRAM".
Cele 40 de teste (cu solutii) nu sunt organizate pe clase sau sectiuni ale materiei, astfel incat, indiferent de varsta, fiecare copil pasionat de matematica (6-12 ani) isi poate incerca puterile cu aceste "probe distractive".
Intr-un limbaj direct, accesibil si nepretentios, cartea isi intovaraseste cititorii in mod instructiv in timpul liber, acasa sau in vacanta, in vreme ce pentru invatatori si profesorii de specialitate ea se poate constitui intr-un "auxiliar" integrat in procesul de predare curenta.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Matematica distractiva in 40 de teste
Cartea Matematica distractiva in 40 de teste in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Matematica distractiva in 40 de teste - Viorel-George Dumitru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Functii - Armand Martinov Urmatoarea carte recomandata din categoria Matematica
Armand Martinov
0,00 lei
MATEMATICA. OLIMPIADE SI CONCURSURI SCOLARE. CLASELE IX-XII - NEDELCU, Andrei ; CHITES, Costel ; BRANZEI, Dan - coord.; GHEORGHE, Iurea ; SERDEAN, Ioan Urmatoarea carte recomandata din categoria Matematica
NEDELCU, Andrei ; CHITES, Costel ; BR...
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
MatematicaCarti recomandate din categoria Matematica