Matematica Pentru Ciclul Primar

Matematica Pentru Ciclul Primar - Alexandrina Dumitru, Viorel George Dumitru
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMatematica Pentru Ciclul Primar
Comanda acum "Matematica Pentru Ciclul Primar - Alexandrina Dumitru, Viorel George Dumitru" de pe libraria ishop la pretul de 26,91 lei
Descriere carte:
Autorii si-au propus in aceasta lucrare sa demonstreze ca matematica, o stiinta riguroasa, considerata uneori arida, poate deveni prietenoasa prin modul de prezentare. Publicata pentru prima oara in anul 1999 si revizuita in 2001, Matematica pentru ciclul primar si-a dovedit eficienta prin performantele obtinute de elevii care au rezolvat pas cu pas exercitiile, problemele si testele sumative propuse.
Prezenta editie este adaptata programei scolare in vigoare si poate fi folosita cu oricare dintre manualele alternative.
Pentru formarea deprinderilor de rezolvare a problemelor, autorii au fost preocupati de formularea unor cerinte originale, insistand pe diversitatea exercitiilor. Lucrarea stimuleaza gandirea creatoare, ajutand si la pregatirea viitorilor olimpici.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Matematica Pentru Ciclul Primar
Cartea Matematica Pentru Ciclul Primar in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Matematica Pentru Ciclul Primar - Alexandrina Dumitru, Viorel George Dumitru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Matematica. Caietul Elevului. Partea I-a  - Victoria Padureanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Ciclul primar
Victoria Padureanu
8,90 lei
Invatarea Intre Real si Imaginar - Nechita Nicoleta, Alexandru Virginia, Antonescu Paula Urmatoarea carte recomandata din categoria Ciclul primar
Nechita Nicoleta, Alexandru Virginia,...
4,03 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Ciclul primarCarti recomandate din categoria Ciclul primar