Masura lucrurilor

Masura lucrurilor - Andrew Robinson
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMasura lucrurilor
Comanda acum "Masura lucrurilor - Andrew Robinson" de pe libraria ishop la pretul de 46,55 lei
Descriere carte:
Masura lucrurilor este prima istorie complet ilustrata asupra acestui subiect. Acopera o arie foarte larga si diversa si explica ideile din spatele unitatilor de masura si a instrumentelor pentru masurat, care stau la baza fizicii universului - electronii, Pamantul si stelele-, cat si a corpului si gandirii umane.

In parte istorie fascinanta, in parte stiinta de ultima ora, urmareste tot ceea ce e masurabil, incepand de la temperatura, cutremure de pamant si radioactivitate la muzica, sange si atitudini sociale, alaturi de originile sistemului metric in timpul Revolutiei Franceze. Este o poveste care il poarta pe cititor de la imaginile galaxiilor indepartate surprinse de telescopul spatial Hubble la testele de inteligenta care sondeaza cele mai ascunse colturi ale mintii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Masura lucrurilor
Cartea Masura lucrurilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Masura lucrurilor - Andrew Robinson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mari si oceane -  Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Larousse
22,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii