Mass media si schimbarea politica in Romania

Mass media si schimbarea politica in Romania - Valentina Marinescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMass media si schimbarea politica in Romania
Comanda acum "Mass media si schimbarea politica in Romania - Valentina Marinescu" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
In mod direct, studiul de fata a cautat sa raspunda la doua "provocari" explicative dominante in dezbaterile romanesti actuale:
a) Accentuarea excesiva a importantei comunicarii de masa in plan politic - ca resursa de legitimare a acestui tip de putere. Daca putem considera comunicarea drept "procesul social fundamental", atunci, orice tentativa de abordare a tematicii circumscrise domeniuluitrebuie centrata pe analiza fenomenelor sociale implicate in relatia de comunicare in societate.
b) Aparitia a ceea ce poate fi numit: "dezbaterea pulica a procesului in afara temporalitatii". Cu toate ca utilizeaza frecvent termeni de tipul: "tranzactie", "evolutie", "transformare", multe dintre analizele socio-politice din ultimul deceniu sunt, in fapt, evaluari punctuale, secventiale, ale unor aspecte societale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mass media si schimbarea politica in Romania
Cartea Mass media si schimbarea politica in Romania in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mass media si schimbarea politica in Romania - Valentina Marinescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Introducere in jurnalism - Yves Agnes Urmatoarea carte recomandata din categoria Jurnalism
Yves Agnes
37,95 lei
Ghid de exprimare corecta in presa - Mona Moldoveanu Pologea Urmatoarea carte recomandata din categoria Jurnalism
Mona Moldoveanu Pologea
25,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
JurnalismCarti recomandate din categoria Jurnalism