Masaj Erotic

Masaj Erotic - Kenneth Ray Stubbs
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMasaj Erotic
Comanda acum "Masaj Erotic - Kenneth Ray Stubbs" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
Un ghid erotic extraordinar, cu ajutorul caruia sute de mii de cupluri au cunoscut placerile sublime ale masajului tantric.

Continand peste o suta de ilustratii detaliate, Masajul erotic va ofera metodele si mangaierile usor de invatat care sa va ajute sa va bucurati de amorul tantric. Ilustratiile si instructiunile pot fi usor asimilate, astfel incat lecturarea acestei carti va va aduce imediate recompense senzuale.

Masajul erotic se numara printre cele mai accesibile si explicite lucrari destinate cuplurilor care doresc sa cunoasca intimitatea oferita de sexualitatea tantrica.Dr. Kenneth Ray Stubbs este autorul mai multor lucrari de mare succes despre sexualitatea tantrica, printre care si Pozitii sexuale secrete. Specialist in masaj, el a studiat o gama larga de abordari orientale si occidentale ale sexualitatii si a predat numeroase cursuri despre senzualitate si sexualitate. Cartile lui s au vandut in peste 500000 de exemplare. Locuieste in Tucson.

Kyle Spencer este o graficiana ale carei lucrari au aparut in Tantra: The Magazine, in Ecstasy Journal si in alte publicatii. Locuieste in zona Golfului San Francisco.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Masaj Erotic
Cartea Masaj Erotic in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Masaj Erotic - Kenneth Ray Stubbs" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mantuirea de dupa cumplita ratacire - Pavel Corut Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Pavel Corut
19,00 lei
Iti Multumesc Pentru Tot - EXLEY Helen Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
EXLEY Helen
19,71 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse