Marturisirile escrocului Felix Krull

Marturisirile escrocului Felix Krull - Thomas Mann
Pret: 37,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMarturisirile escrocului Felix Krull
Comanda acum "Marturisirile escrocului Felix Krull - Thomas Mann" de pe libraria ishop la pretul de 37,99 lei
Descriere carte:
Marturisirile escrocului Felix Krull este una dintre creatiile cu o lunga geneza. Inceputa si apoi abandonata, ea a fost reluata pentru ca prietenii autorului au cerut-o de multe ori. Thomas Mann insa marturiseste: "Gandul nu mi-e cu totul strain, dar consider ca proiectul, care dateaza de pe vremurile cand domina problema artistului burghez, e perimat si depasit de Iosif. Cu toate acestea, aseara, citind si ascultand muzica, am simtit ciudat de aproape gandul reluarii, in special sub aspectul unei conceptii unitare de viata. Ar fi interesant sa-l reiau, dupa treizeci si doi de ani, de-acolo de unde ma oprisem inainte de Moarte la Venetia, de dragul careia intrerupsesem pe Krull. Toata opera si toata munca accesorie infaptuite de atunci ar capata aspectul unei intercalari, de proportiile unei generatii, in actvitatea unui om de treizeci si sase de ani. Avantajul de a continua sa cladesti pe o fundatie existenta".

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Marturisirile escrocului Felix Krull
Cartea Marturisirile escrocului Felix Krull in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Marturisirile escrocului Felix Krull - Thomas Mann" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Legendele Sau Basmele Romanilor. Vol. Ii - ISPIRESCU Petre Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura clasica
ISPIRESCU Petre
12,00 lei
Povesti. Zana Zorilor - Slavici Ioan Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura clasica
Slavici Ioan
6,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura clasicaCarti recomandate din categoria Literatura clasica