Martor

Martor - Nicolas Sarkozy
Pret: 34,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMartor
Comanda acum "Martor - Nicolas Sarkozy" de pe libraria ishop la pretul de 34,99 lei
Descriere carte:
Nu am intentia sa fac din aceasta carte ?analiza problemei? puterii. Nu pretind sa definesc nici o teorie, s? fixez vreo teorema, sa intelectualizez vreo experienta. Doresc numai s? povestesc o viata n care ambitia de a crea joaca un rol important. (...) Caracteristica societ?tii noastre este absenta sperantei, pe cnd scopul politicii este de a-i da o speranta. Refuz fatalitatea. Cuvntul n sine, ideea si consecintele ei nu le pot suporta. Attia oameni au renuntat deja. Au renuntat sa creada ca ziua de mine poate sa fie mai promit?toare. Au renuntat la promovarea sociala pentru familia lor. Au renuntat la un viitor mai fericit pentru copiii lor. Energia care subzist? n societatea noastra este folosita nu pentru a progresa, ci pentru a te proteja.

(...) Prea multi responsabili politici nu mai au viziune, ntruct nu mai cred n capacitatea lor de a schimba viitorul. Ei confund? viziunea cu profetia. Ei cred c? li se cere s? prezica viitorul, cnd, de fapt, li se cere s?-l inventeze. Rolul politicii este de a propune un viitor si de a permite realizarea lui. Iata de ce eu m? dedic, iata de ce eu cred nca n vointa si iat? ce justifica, n opinia mea, dorinta de a cstiga cele mai nalte responsabilit?ti. A construi si a iubi? Ar putea fi o promisiune.

Pentru mine nseamn? o viat?. Viata mea.

NICOLAS SARKOZY

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Martor
Cartea Martor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Martor - Nicolas Sarkozy" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Magul - Fernando Morais Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Fernando Morais
56,05 lei
Bunicuta pierduta - Jozsa Marta Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Jozsa Marta
22,80 lei
Dialog epistolar - Mircea Zaciu, Ion Brad Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Mircea Zaciu, Ion Brad
22,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica