Marketingul Motivational

Marketingul Motivational - Robert Imbriale
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMarketingul Motivational
Comanda acum "Marketingul Motivational - Robert Imbriale" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Cartea Marketingul Motivational dezvaluie o modalitate noua si puternica de a-i convinge pe oameni sa cumpere. O face in termeni simpli pe care oricine ii poate intelege.

Autorul cartii, Robert Imbriale, este un expert in marketingul pe internet care a vindut produse si servicii in valoare de peste 150 de milioane de dolari. Este un autor publicat in 16 limbi, articolele lui fiind citite in fiecare luna de 2,5 milioane de oameni din intreaga lume.

Odata ce ati inteles elementele care stau la baza marketingului, veti putea incepe sa creati mesaje de marketing bazandu-va pe cei cinci motivatori emotionali la care aproape toata lumea reactioneaza.

Folosind exemple din viata reala, Robert Imbriale va va ajuta sa depasiti barierele existente intre voi si clientii vostrii. Faceti in asa fel sa le fie mai usor si mai simplu sa cumpere, si astfel se vor reintoarce mereu la voi. este sfatul pe care Robert Imbriale il da cititorilor lui.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Marketingul Motivational
Cartea Marketingul Motivational in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Marketingul Motivational - Robert Imbriale" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cercetari de marketing. Teorii si aplicatii - Stoica Cristina Maria , Alexa Elena Lidia Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Stoica Cristina Maria , Alexa Elena L...
35,05 lei
Arta vanzarii - Zig Ziglar [seria] Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Zig Ziglar [seria]
13,30 lei
Strategii de marketing bancar - Iuliana Cetina , Emanuel Odobescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Iuliana Cetina , Emanuel Odobescu
19,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate