Maritata Cu Un Beduin

Maritata Cu Un Beduin - Marguerite van Geldermalsen
Pret: 31,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMaritata Cu Un Beduin
Comanda acum "Maritata Cu Un Beduin - Marguerite van Geldermalsen" de pe libraria ishop la pretul de 31,41 lei
Descriere carte:
Pentru toti aceea care savureaza literatura de calatorie, in special in Orientul Mijlociu, aceasta este cartea ideala: o relatare fascinanta despre viata beduinilor la sfarsit de secol XX, scrisa de o occidentala. (...) Acuitatea observatiilor autoarei, precum si aventura propriei vieti fac ca aceasta carte sa fie captivanta. N-am putut sa o mai las din mana pana la final.
Mary S. Lovell
Unde stateai?, a intrebat beduinul. De ce nu stateai cu mine asta noapte in pestera la mine?
Astfel incepe povestea adevarata a eroinei si autoarei acestei carti. Acest dialog, purtat intr-o engleza sumara cu simpaticul Mohammad Abdallah Othman, avea sa-i schimbe viata tinerei neo-zeelandeze de origine olandeza aflata, impreuna cu o prietena, intr-o excursie in Iordania. Pestera sapata in stanca, veche de doua mii de ani, avea sa-i devina locuinta. Treptat, femeia renunta de bunavoie nu numai la confortul cu care era obisnuita, ci si la obiceiurile ei, lasandu-se absorbita de stilul de viata al locuitorilor desertului, de modul lor de a vedea lumea, viata. Si tot de bunavoie trece la islamism, isi alege un nume beduin, dupa cum tot nume de beduini vor purta si cei trei copii ai ei si ai lui Mohammad. Ca unica femeie occidentala traitoare in acea regiune, devine o curiozitate pana si pentru regina Angliei, care tine sa o cunoasca....

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Maritata Cu Un Beduin
Cartea Maritata Cu Un Beduin in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Maritata Cu Un Beduin - Marguerite van Geldermalsen" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Spovedania unui invins - Panait Istrati Urmatoarea carte recomandata din categoria Calatorii
Panait Istrati
12,35 lei
O silabisire a lumii - Blandiana Ana Urmatoarea carte recomandata din categoria Calatorii
Blandiana Ana
20,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
CalatoriiCarti recomandate din categoria Calatorii