Mari mistere ale trecutului

Mari mistere ale trecutului - Tomas Martinez Rodriguez
Pret: 17,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMari mistere ale trecutului
Comanda acum "Mari mistere ale trecutului - Tomas Martinez Rodriguez" de pe libraria ishop la pretul de 17,00 lei
Descriere carte:
In Mari mistere ale trecutului, cititorul va descoperi enigme arheologice si fapte inexplicabile pe care, adeseori, stiinta oficiala refuza sa le recunoasca: marturii incontestabile care ne intaresc convingerea ca trecutul umanitatii este mult mai complex si mai fascinant decat ne-am fi putut inchipui vreodata. De la conceptii mai mult sau mai putin fanteziste pana la teorii intemeiate pe dovezi de netagaduit, Rodriguez ne poarta intr-un periplu captivant printre tainele civilizatiilor apuse.

Tomas Martinez Rodriguez (n. 1970) este unul dintre cei mai activi cercetatori si reporteri de investigatie ai momentului. Madrilen cu adanci radacini galiciene, si-a dedicat viata cercetarii si studiului petroglifelor, civilizatiilor disparute, enigmelor arheologice si nu numai. Realizator a numeroase filme documentare de popularizare stiintifica, Rodriguez a publicat, de-a lungul timpului, o paleta larga de studii, in reviste de specialitate, precum Ano Cero, Enigmas, Restauracion & Rehabilitacion, Misterios de la Arqueologia y el Pasado. Este autorul lucrarilor: Civilizatii extraterestre (2000, Civilizaciones del Cosmos), Galicia secreta (2003, Galicia Secreta), Locuri magice din Spania si Portugalia (2007, Lugares magicos de Espana y Portugal).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mari mistere ale trecutului
Cartea Mari mistere ale trecutului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mari mistere ale trecutului - Tomas Martinez Rodriguez" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cuvantul  - Irving Wallace Urmatoarea carte recomandata din categoria Best Seller
Irving Wallace
45,60 lei
Pretul libertatii - Olivia Goldsmith Urmatoarea carte recomandata din categoria Best Seller
Olivia Goldsmith
45,00 lei
Rebecca - Daphne Du Maurier Urmatoarea carte recomandata din categoria Best Seller
Daphne Du Maurier
27,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Best SellerCarti recomandate din categoria Best Seller