Maretele maimute

Maretele maimute - Will Self
Pret: 33,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMaretele maimute
  • Autor: Will Self
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Biblioteca Polirom. Proza Xxi
  • Categoria: Literatura universala
  • ISBN: 978-973-46-0617-7
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 472
  • Format carte: 130 x 200 mm
Comanda acum "Maretele maimute - Will Self" de pe libraria ishop la pretul de 33,20 lei
Descriere carte:
Dupa o noapte absolut obisnuita, adica stropita din belsug cu whisky si condimentata cu droguri, pictorul Simon Dykes descopera ca lumea s-a schimbat radical. Prietena lui, Sarah, s-a transformat intr-un cimpanzeu. Si, spre surprinderea lui Simon, acelasi lucru s-a intimplat si cu restul omenirii. Simon, traind cu impresia ca este ?om?, e internat de urgenta intr-un azil de nebuni, unde ajunge in atentia plina de interes profesional a lui Zack Busner, un cimpanzeu alfa cu doctorat in psihologie si o cariera medicala si mediatica infloritoare. De succesul pe care il va repurta tratind acest caz cu totul deosebit depinde daca Zack Busner va deveni cu adevarat una dintre maretele maimute...

?Daca Maretele maimute pare sa contravina conceptiei traditionale despre literatura, acest lucru nu se intimpla fara un motiv bine intemeiat. Self are reputatia unui satirist nemilos, inzestrat cu o neintrecuta virtuozitate in manipularea vocabularului nevrozelor contemporane. Cultivind cu mare arta provocarea atit in viata privata, cit si in cea publica, a reusit sa polarizeze atitudinea cititorilor din Marea Britanie si din strainatate la cele doua extreme ale spectrului: critica acerba rezervata iconoclastilor si, respectiv, adeziunea inflacarata.? (The New York Times )
?O piatra aruncata fara mila in lacul cu ape linistite al prozei britanice contemporane.? ( New Statesman )
?Un roman halucinant, care izbuteste performanta remarcabila de a modifica pe vecie perspectiva cititorului asupra lumii.? ( The Guardian )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Maretele maimute
Cartea Maretele maimute in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Maretele maimute - Will Self" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Steaua amantilor - Philippe Sollers Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Philippe Sollers
19,99 lei
Insula Flaubert (Illa Flaubert) - Miquel Angel Riera Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Miquel Angel Riera
4,75 lei
Oare chiar m-am intors de la Athos? - Dan C. Mihailescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Dan C. Mihailescu
21,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala