Marele tu!

Marele tu! - Rene De Lassus
Pret: 18,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMarele tu!
Comanda acum "Marele tu! - Rene De Lassus" de pe libraria ishop la pretul de 18,05 lei
Descriere carte:
"Si cate nu am facut pentru ca totul sa mearga bine!"

De cate ori n-ati auzit aceasta concluzie trista? De cate ori nu ati pronuntat-o voi insiva? Cate relatii, intalniri, reuniuni profesionale, negocieri nu s-au incheiat prin constatarea esecului sau cel putin a semi-esecului? Multi dintre noi nu obtin decat mult prea rar rezultate satisfacatoare. In vreme ce altii par sa reuseasca in tot ceea ce intreprind, ca si cum ar fi dotati cu un al saselea simt pentru viata...

Peste treizeci de ani de experienta ca formator in psihologie, comunicare, creativitate si dezvoltare personala il recomanda pe Rene de Lassus pentru a ne conduce, prin intermediul unui stil clar, catre raspunsuri concrete si catre descoperirea comorilor care exista in noi, dar pe care nici macar nu le banuim.

Inteligenta, sensibilitatea, creativitatea noastra personala sunt comori imense care ne apartin in exclusivitate... si care pot sa ne faca mai puternici si mai fericiti! Secretul? Stabilirea unor relatii optime cu noi insine si cu ceilalti, dar si crearea unor relatii spirituale armonioase. Da, toata viata suntem fericiti sau nefericiti in functie de relatiile pe care le intretinem atat cu sinele, cat si cu ceilalti.

In zilele noastre exista adevarate tehnologii ale comunicarii, precum Analiza Tranzactionala, NLP, Afirmarea de sine: unelte permanente, eficiente si accesibile tuturor. Resursele care salasluiesc in adancul fiintei umane sunt atat de numeroase, incat se simtea nevoia aparitiei unui ghid de auto-descoperire.

Fiecare poseda un potential ascuns: trebuie doar sa il dezvoltam!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Marele tu!
Cartea Marele tu! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Marele tu! - Rene De Lassus" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa ai o viata mai buna - Joel Osteen Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Joel Osteen
56,52 lei
Descopera Invingatorul Din Tine - Chamalidis Makis, Ducasse Francois Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Chamalidis Makis, Ducasse Francois
19,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala