Manual de utilizare a creierului Vol I

Manual de utilizare a creierului Vol I - Bob Bodenhamer, Michael Hall
Pret: 50,35 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManual de utilizare a creierului Vol I
Comanda acum "Manual de utilizare a creierului Vol I - Bob Bodenhamer, Michael Hall" de pe libraria ishop la pretul de 50,35 lei
Descriere carte:
Volumul I al Manualului de Utilizare a Creierului reprezinta cel mai cuprinzator manual pentru cursul NLP Practitioner. Cartea contine cele mai recente prezentari despre Programarea Neuro - Lingvistica, mai ales cele referitoare la modelul meta-starii si meta-modelul limbajului. Pentru cei care urmeaza cursul Practitioner sau isi doresc sa studieze acasa, aceasta carte este manualul esential. Scris si conceput de doi dintre cei mai importanti teoreticieni in NLP ai zilelor noastre, volumul I al Manualului de Utilizare a Creierului, cuprinde toate aspectele programului Practitioner, inclusiv cele mai recente descoperiri. Structurat temeinic si special organizat, volumul I al Manualului de Utilizare a Creierului este scris pentru a fi citit cu usurinta, subliniat prin cuvinte cheie si incarcat cu ilustratii si diagrame ajutatoare pentru a face NLP-ul cat mai accesibil cititorului. Oferind exercitii si tehnici din abundenta, acest manual presupune o oportunitate excelenta pentru a descifra cat mai mult tainele NLP-ului. "Aceasta este o carte nemaipomenita, plina de idei minunate care ofera o explicatie concreta despre tehnicile NLP. O recomand cu toata convingerea tuturor celor care vor sa ajunga mai presus de baza NLP-ului".

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Manual de utilizare a creierului Vol I
Cartea Manual de utilizare a creierului Vol I in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Manual de utilizare a creierului Vol I - Bob Bodenhamer, Michael Hall" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum putem scapa de stres - Charly Cungi Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Charly Cungi
0,00 lei
Arta de a cultiva relatii durabile - Gerard Apfeldorfer Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Gerard Apfeldorfer
27,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata