Manual de tehnica a masajului terapeutic

Manual de tehnica a masajului terapeutic - Anghel Diaconu
Pret: 176,04 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManual de tehnica a masajului terapeutic
Comanda acum "Manual de tehnica a masajului terapeutic - Anghel Diaconu" de pe libraria ishop la pretul de 176,04 lei
Descriere carte:
Lucrarea celebrului specialist in balneofizioterapie si masaj, Anghel Diaconu, prima aparitie in domeniu, este o monografie ampla si riguroasa, in care sunt prezentate in detaliu toate elementele necesare executarii corecte a tehnicilor masajului terapeutic, de catre orice persoana care doreste sa practice masajul. Scris intr-o maniera clara si detaliata, demonstr?nd o buna si profunda cunoastere a problemelor abordate si o intelegere deplina a notiunilor, bogat ilustrat, manualul permite o insusire rapida si temeinica a tehnicilor prezentate. In cuprinsul acestei monografii se identifica 2 capitole importante. Primul este consacrat descrierii manevrelor masajului terapeutic, manevrelor si procedurilor complementare, iar in cel de-al doilea, mult mai amplu, intitulat masajului terapeutic regional si zonal, sunt prezentate in detaliu diversele tehnici, cu particularitatile lor, in functie de zona in care sunt aplicate.

Cuprins: Dotarea si conditiile salii de masaj. Calitatile si obligatiile maseurului. Notiuni generale despre masajul terapeutic. Manevrele masajului terapeutic. Masajul terapeutic regional si zonal.

Adresabilitate: Asistenti de balneofizioterapie si masaj, elevi ai scolilor postliceale de balneofizioterapie si masaj, orice persoana care doreste sa practice corect tehnica masajului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Manual de tehnica a masajului terapeutic
Cartea Manual de tehnica a masajului terapeutic in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Manual de tehnica a masajului terapeutic - Anghel Diaconu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tendinte actuale in tratamentul miniinvaziv al obezitatii - Niculae Iordache (sub redactia) Urmatoarea carte recomandata din categoria Diagnostic / Tratament
Niculae Iordache (sub redactia)
14,50 lei
Tratamentul diabetului zaharat - Rodica Perciun Urmatoarea carte recomandata din categoria Diagnostic / Tratament
Rodica Perciun
9,03 lei
Digestia - Dr. Joan Gomez Urmatoarea carte recomandata din categoria Diagnostic / Tratament
Dr. Joan Gomez
28,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Diagnostic / TratamentCarti recomandate din categoria Diagnostic / Tratament