Manual de pregatire pentru examenul TOEFL (iBT)

Manual de pregatire pentru examenul TOEFL (iBT) - Florin Mihai
Pret: 40,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManual de pregatire pentru examenul TOEFL (iBT)
  • Autor: Florin Mihai
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Limbi Straine
  • Categoria: Limbi straine
  • ISBN: 978-973-46-0772-3
  • An aparitie: 2007
  • Numar de pagini: 312
  • Format carte: 160 x 235 mm
Comanda acum "Manual de pregatire pentru examenul TOEFL (iBT) - Florin Mihai" de pe libraria ishop la pretul de 40,80 lei
Descriere carte:
Cea mai eficienta metoda de pregatire pentru examenul TOEFL (Test Of English as a Foreign Language)! Manualul reprezinta un instrument necesar pentru sustinerea cu succes a examenului TOEFL (iBT). Alaturi de competentele cerute candidatilor, veti gasi o descriere detaliata a diferitelor probe, precum si informatii utile cu privire la desfasurarea examenului pe internet. Fiecare capitol este dedicat unei anumite competente, fiind alcatuit dintr-o parte teoretica, exemple de exercitii rezolvate care sa va indrume in rezolvarea celor oficiale, precum si un set de teste a caror cheie se afla la final. Pe CD veti gasi textele corespunzatoare probelor de intelegere orala, citite de lectori din Statele Unite.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Manual de pregatire pentru examenul TOEFL (iBT)
Cartea Manual de pregatire pentru examenul TOEFL (iBT) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Manual de pregatire pentru examenul TOEFL (iBT) - Florin Mihai" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Exercitii si Teste De Gramatica Engleza. Timpurile Verbale - Galateanu-farnoaga Georgiana, Parks Debora Urmatoarea carte recomandata din categoria Limbi straine
Galateanu-farnoaga Georgiana, Parks D...
25,00 lei
Dictionar Roman-german. Clasele Ii-xii - Alexandrescu Ida Urmatoarea carte recomandata din categoria Limbi straine
Alexandrescu Ida
9,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limbi straineCarti recomandate din categoria Limbi straine