Manual de medicina naturista

Manual de medicina naturista - Dr. J.l.berdonces
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManual de medicina naturista
Comanda acum "Manual de medicina naturista - Dr. J.l.berdonces" de pe libraria ishop la pretul de 142,40 lei
Descriere carte:
In ultimele decenii, medicina naturista a fost recunoscuta pentru instrumentele si tehnicile eficiente de insanatosire, iar adeptii ei sunt tot mai numerosi. Avand in vedere efectele secundare ale multor medicamente, atentia se indreapta spre pamant, spre plantele pe care le cultivam si spre alimentele care ne vindeca in mod natural.

Organismul nostru are capacitatea de a se regenera fara a fi nevoie sa-l fortam cu substante chimice sau, mai grav, cu substante toxice. De aceea au atat de mare succes terapiile naturale. S-a demonstrat ca aplicarea tratamentelor medicinei naturiste este mai sanatoasa si mai eficienta pe termen mediu si lung.

Acest manual contine o culegere exhaustiva a tuturor acestor terapii naturale, numeroase tehnici, retete si sfaturi practice menite sa familiarizeze cu medicina naturista toti cititorii interesati de mentinerea propriei sanatati in armonie si echilibru.

De la o autoritate de prim rang in acest domeniu, cititorul primeste o adevarata enciclopedie a tratamentelor naturiste, pentru a se bucura de o stare perfecta de sanatate. In paginile ei sunt incluse:
-simptome si remedii naturiste
-aplicatii terapeutice ale produselor naturale
-plantele medicinale cele mai utilizate
-alimente care vindeca
-vitamine, minerale si suplimente nutritionale
-terapii holistice
-tratamentul natural al afectiunilor psihosomatice

Dr. J. L. Berdonces este doctor in medicina si un medic naturist recunoscut pe plan international. Este membru fondator al Asociatiei spaniole a medicilor naturisti si al Societatii spaniole de fitoterapie; participa in mod activ la cursuri, seminarii si in presa cu scopul de a raspandi ideile si conceptul de tratament naturist. Din anul 1992 conduce masterate in medicina naturista, la Universitatea din Barcelona. S-a specializat in studiul apelor si al plantelor medicinale, la Universitatea Montpellier.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Manual de medicina naturista
Cartea Manual de medicina naturista in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Manual de medicina naturista - Dr. J.l.berdonces" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tratamente naturiste in cosmetica -  Eugen Giurgiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Eugen Giurgiu
18,05 lei
Incursiune in homeopatie - Emmanuel Ducot Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Emmanuel Ducot
3,79 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative