Manual De Jurnalism Vol. Ii

Manual De Jurnalism Vol. Ii - Cristian Florin Popescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManual De Jurnalism Vol. Ii
Comanda acum "Manual De Jurnalism Vol. Ii - Cristian Florin Popescu" de pe libraria ishop la pretul de 0,00 lei
Descriere carte:
Autorul ofera studentilor in juranlism si stiintele comunicarii, jurnalistilor, reperele teoretice si practice care sa-i ajute sa realizeze textul cel mai adecvat, in functie de publicul lor. si, pentru ca realitatea este multiforma, pentru ca epoca complexa si complicata, supertehnologizata si superspecializata, capacitatea jurnalistului de a intelege, de a judeca, de a se adapta si de a se exprima trebuie sa fie pe masura provocarilor realitatii actuale. Abordarea este interdisciplinara: stiintele limbajului, stilistica in sens larg, retorica, argumentarea, persuasiunea, critica si istoria literara, sociologia, psihologia receptarii, istoria presei, etica jurnalistica - sunt arii fara de care practica juranlismului nu se mai poate imagina astazi. Volumul intai se ocupa de cuvant, fraza, paragraf, planul si unghiul de abordare, intentia autorului, titrarea, rescrierea, revizuirea textului si de genurile redactionale ale jurnalismului de informare, de stire, de interviu, reportaj, ancheta, precum si de jurnalismul de opinie. Cel de-al doilea volum se concentreaza asupra tehnicilor de colectare a informatiei (tipologia surselor, predocumentarea, documentarea, evaluarea), asupra jurnalismului specializat (economic, sportiv, cultural, politic etc.) si asupra elementelor de etica jurnalistica si legislatie a presei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Manual De Jurnalism Vol. Ii
Cartea Manual De Jurnalism Vol. Ii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Manual De Jurnalism Vol. Ii - Cristian Florin Popescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Manual practic de televiziune - Jonathan Bignell, Jeremy Orlebar Urmatoarea carte recomandata din categoria Jurnalism/Mass-Media
Jonathan Bignell, Jeremy Orlebar
33,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Jurnalism/Mass-MediaCarti recomandate din categoria Jurnalism/Mass-Media