Manageri si mentori - Crearea parteneriatelor educationale

Manageri si mentori - Crearea parteneriatelor educationale - Chip R. Bell
Pret: 32,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManageri si mentori - Crearea parteneriatelor educationale
Comanda acum "Manageri si mentori - Crearea parteneriatelor educationale - Chip R. Bell" de pe libraria ishop la pretul de 32,30 lei
Descriere carte:
In aceasta editie revazuta si adaugita a acestui bestseller clasic, Chip R. Bell le arata managerilor cum sa-si ajute asociatii sa se dezvolte si sa se adapteze la mediul managerial agitat din epoca noastra. Chip R. Bell isi invata cititorii sa apeleze la instruire prin intermediul metodei sale pline de pasiune si intelepciune; nu intamplator, formula mnemonica care o defineste a fost tradusa ca ARDE:

Abandonarea (mentorului in fata procesului instruirii, in loc de a apela la controlul acestui proces),

Recunoasterea (valorii celui care va fi instruit si realizarea fundamentului pe care se va cladi acest parteneriat),

Daruirea (celor mai de pret cadouri pe care le poate oferi un mentor: sfatul, feedbackul, concentrarea, echilibrul, povestirile care lamuresc si conexiunile care pasioneaza) si

Extinderea relatiei pana la eliberarea invatacelului de sub aripa ocrotitoare nu a educatorului, ci a partenerului sau.
In explicarea acestei metode simple si usor de urmarit, Chip R. Bell ne ofera numeroase exemplificari de valoare rationala si emotionala usor de integrat in chiar metoda sa.

Aceasta abordare noua sustine filozofia autorului, de parte-neriat realizat in scopul instruirii, si in acelasi timp reprezinta cea mai elocventa dovada a viabilitatii acestei metode.

Autor sau coautor al unui numar de paisprezece carti, dintre care amintim Iubirea consumatorului: atragerea si mentinerea pe viata a clientilor , Clientii ne sunt parteneri , Sistemul de administrare al economiilor si BeepBeep! : Concurenta in epoca vitezei , Chip R. Bell realizeaza aceasta editie revazuta si adaugita a bestsellerului sau Manageri si mentori folosindu-se de feedbackul primit de la cititori si de la auditorii conferintelor sale.

Dupa cum declara, esenta muncii sale de o viata a fost investita in studiile sale privind construirea si mentinerea unor parteneriate interpersonale; din punctul sau de vedere, acestea sunt instrumentele de lucru perfecte, atat in viata profesionala, cat si in cea personala. Din acest motiv, parteneriatul (constituit in scopul instruirii, antreprenorial sau familial) reprezinta un laitmotiv al operei sale. In cartile, articolele si conferintele sale, Chip R. Bell ne povesteste despre oameni, despre actiunile lor si mai ales despre interactiunile dintre ei.

 

Cop 4

In mediul de afaceri, companiile au functionat intotdeauna intr-o arena competitionala.

De aceea, fiecare organizatie se straduieste sa atraga si sa pastreze angajati priceputi, iar instruirea poate fi un instrument puternic pentru atragerea talentelor. Reusita acestui demers depinde de priceperea liderului de a-si instrui succesorul, de a transmite cunostinte, de capacitatea lui de a fi mai adaptabil, mai inovator, mai agil, pentru a crea cadrul propice functionarii unei ?organizatii care invata?.

Atunci cand conducatorul renunta la atitudinea dominatoare, autoritara, stabilind un parteneriat cu angajatul, relatia sef-subaltern se transforma intr-o relatie mentor-protejat, mult mai eficienta si profitabila.

Construita pe modelul unei formule mnemonice - ARDE: Abandonare, Recunoastere, Daruire, Extensie - ea ofera managerilor un instrument de lucru util, pragmatic, in vederea dobandirii unui succes organizatoric sustinut de o instruire permanenta.

Cartea lui Chip R. Bell, Manageri si mentori , dezvolta o noua viziune asupra rolului conducatorului in cadrul companiei bazata pe conceptul ?a conduce in timp ce instruiesti?.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Manageri si mentori - Crearea parteneriatelor educationale
Cartea Manageri si mentori - Crearea parteneriatelor educationale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Manageri si mentori - Crearea parteneriatelor educationale - Chip R. Bell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Managementul tehnologiilor neconventionale, vol. I - Radu Dumitru Marinescu , Niculae Ion Marinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Radu Dumitru Marinescu , Niculae Ion ...
2,85 lei
Managementul Schimbarilor - Androniceanu Armenia Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Androniceanu Armenia
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management