Manager, nu MBA

Manager, nu MBA -  Henry Mintzberg
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManager, nu MBA
Comanda acum "Manager, nu MBA -  Henry Mintzberg " de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
Publicatia Fast Company l-a numit pe Henry Mintzberg "una dintre cele mai originale minti din domeniul managementului". The Financial Times l-a clasat intre primii zece ganditori ai lumii din sfera managementului. Acum, in aceasta carte care contine o critica ampla la adresa felului in care managerii sunt pregatiti si, drept consecinta, a felului in care este practicat managementul, Henry Mintzberg vine cu idei profunde si controversate menite sa reformeze ambele domenii. Deoarece programele conventionale de MBA sunt destinate unor persoane fara experienta manageriala, ele pun prea mult accentul pe analiza si minimalizeaeza importanta experientei. Acest lucru produce o impresie deformata despre management, ceea ce a avut o influenta nefasta asupra muncii managerilor. Liderii nu pot fi creati in clasa. Ei apar intr-un anumit context. Dar cei care practica deja managementul pot sa-si imbunatateasca in mare masura munca profitind de ocazia care li se ofera, de a invata din propria experienta. Henry Mintzberg este profesor de studii manageriale la Universitatea McGill din Montreal (Canada). A primit distinctia "Omul de Stiinta al Anului 2000" din partea Academiei Americane de Management si a obtinut Premiul George R. Terry pentru cea mai buna carte aparuta in anul 1995 (Ascensiunea si prabusirea planificarii strategice).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Manager, nu MBA
Cartea Manager, nu MBA in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Manager, nu MBA - Henry Mintzberg " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Judeca. Cum iau marii lideri decizii inspirate - Noel Tichy, Warren Bennis Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Noel Tichy, Warren Bennis
52,25 lei
Liderul inspirational -  John Adair Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
John Adair
27,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management