Managementul capitalului unui brand. Cum sa valorificam numele unui brand

Managementul capitalului unui brand. Cum sa valorificam numele unui brand - David A. Aaker
Pret: 52,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManagementul capitalului unui brand. Cum sa valorificam numele unui brand
Comanda acum "Managementul capitalului unui brand. Cum sa valorificam numele unui brand - David A. Aaker" de pe libraria ishop la pretul de 52,25 lei
Descriere carte:
Cele mai importante active ale oricarei afaceri sunt intangibile: numele companiei, brandurile, simbolurile si sloganurile, precum si asocierile care le caracterizeaza, perceptia calitatii, recunoasterea numelui, segmentul de baza al cumparatorilor.

Mai sunt si alte resurse asupra carora exista dreptul de proprietate, de genul: patente, marci inregistrate si relatii in interiorul retelelor de distributie. Activele cuprinse in capitalul unui brand reprezint o sursa primara pentru avantaje competitive si castiguri ulterioare, afirma David Aaker, autoritatea incontestabila in branding a Americii.

Si totusi, cercetarea demonstreaza ca managerii nu pot raspunde cu deplina certitudine la intrebari de genul:

Care sunt asocierile care se fac in legatura cu brandul lor?
Care sunt nivelurile de recunoastere a brandului de catre consumatori? sau:
Care este gradul de loialitate a cumparatorilor?

Mai mult, in ultimul deceniu, managerii, disperati dupa rezultate financiare pe termen scurt, au facut adesea rau, fara sa vrea, propriilor branduri, prin intermediul promoti-ilor de pret si extensiilor de brand insuficient gandite, determinand, astfel, deteriorari ireversibile ale valorii numelui acelui brand.

Desi unele companii au creat recent un management al capitalului de brand, care sa protejeze valoarea numelui brandului, mult prea multi manageri, spune Aaker, nu inteleg cu adevarat conceptul de capital al brandului si modul in care acesta trebuie implementat.Intr-o examinare fascinanta si in deplina cunostinta de cauza a capitalului unui brand ca fenomen de piata, Aaker ofera o structura clara si bine definita a relatiei dintre un brand, pe de-o parte, si sloganul si simbolurile sale pe de alta, precum si a celor cinci active principale ale sale, structura care le va dezvalui managerilor modul in care capitalul unui brand contribuie la construirea valorii sale.

MANAGEMENTUL CAPITALULUI UNUI BRAND a aparut in Romania cu sprijinul Companiei Coca-Cola, careia ii multumim pe aceasta cale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Managementul capitalului unui brand. Cum sa valorificam numele unui brand
Cartea Managementul capitalului unui brand. Cum sa valorificam numele unui brand in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Managementul capitalului unui brand. Cum sa valorificam numele unui brand - David A. Aaker" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Metode si tehnici de programare. Culegere de probleme - Ioan Odagescu , Alex Barbulescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Ioan Odagescu , Alex Barbulescu
27,55 lei
Sisteme Informatice Pentru Management - MILITARU Gheorghe Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
MILITARU Gheorghe
16,11 lei
Managementul serviciilor - MILITARU Gheorghe Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
MILITARU Gheorghe
52,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management