Managementul Organizatiei

Managementul Organizatiei - Cornescu Viorel, Mihailescu Ioan, Stanciu Sica
Pret: 32,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManagementul Organizatiei
Comanda acum "Managementul Organizatiei - Cornescu Viorel, Mihailescu Ioan, Stanciu Sica" de pe libraria ishop la pretul de 32,70 lei
Descriere carte:
Cartea de fata, ajunsa in prezent la a V-a editie, este o introducere in management adresata in primul rand studentilor, dar si tuturor celor ce doresc sa inteleaga si sa se familiarizeze cu aspectele de baza ale acestui domeniu.
La elaborarea manualului s-a avut in vedere locul disciplinei in planul de invatamant al facultatilor, precum si faptul ca acesta se adreseaza viitorilor juristi, sociologi, jurnalisti etc., ceea ce presupune nu numai o pregatire de profil aprofundata, ci si un volum de cunostinte din randul unor discipline de suport, cu larga deschidere spre cunoasterea unor fenomene si procese social-economice.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Managementul Organizatiei
Cartea Managementul Organizatiei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Managementul Organizatiei - Cornescu Viorel, Mihailescu Ioan, Stanciu Sica" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mostenire de lider - Marta Brooks, Julie Stark, Sarah Caverhill Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Marta Brooks, Julie Stark, Sarah Cave...
20,90 lei
Intreprenoriatul si managementul intreprinderilor mici si mijlocii. Concepte. Abordari. Studii de caz - Ovidiu Nicolescu , Ciprian Nicolescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Ovidiu Nicolescu , Ciprian Nicolescu
52,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management