Management

Management - Peter F. Drucker
Pret: 0,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManagement
Comanda acum "Management - Peter F. Drucker" de pe libraria ishop la pretul de 0,00 lei
Descriere carte:
  Tratatul intitulat Management abordeaza in cele zece parti ale sale intreaga varietate de aspecte teoretice si practice ale managementului, incepand cu preocuparea managerului pentru calitatea si rezultatele activitatii desfasurate in firma proprie, interesul pe care acesta trebuie sa-l manifeste pentru efectele si responsabilitatile sociale ale muncii sale si terminand cu lucrurile pe care el trebuie sa le cunoasca si sa le aplice pentru a-si face datoria. Partea a X-a a cartii dezvolta problema imperativelor pe care aparitia societatii cunoasterii si revolutia informatiei le pun in fata managerilor si managementului, problema care a fost doar enuntata in editia initiala. Lucrarea se adreseaza deopotriva managerilor si consultantilor experimentati, carora le poate fi de folos in activitatea curenta la rezolvarea problemelor care apar, managerilor debutanti, pe care-i poate ajuta sa lege principiile managementului de practica firmelor proprii, dar si studentilor in management si arte liberale, care-si pot insusi temeinic aceste principii, legandu-le de organizatii cunoscute.  

?Pentru ca societatea libera sa functioneze, trebuie sa existe institutii performante, independente, in fiecare sector, nu doar in afaceri, ci si in sectoarele sociale. In lipsa acesteia, dupa cum sublinia chiar Drucker, singura alternativa valabila este tirania totalitara. La randul lor, institutiile solide se bazeaza pe un management de foarte buna calitate, iar nicio persoana n-a avut o influenta mai mare asupra activitatii de management si nicio carte n-a surprins esenta acesteia mai bine ca originala sa lucrare intitulata Management ." Jim Collins

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Management
Cartea Management in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Management - Peter F. Drucker" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Management Strategic - Ion Popa Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Ion Popa
21,85 lei
Cum sa trecem la e-business - Steve Sleight Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Steve Sleight
17,67 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management