Management strategic. De la teorie la practica Editia 3

Management strategic. De la teorie la practica 
 Editia 3 - Tantau Adrian Dumitru
Pret: 33,15 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManagement strategic. De la teorie la practica 
 Editia 3
Comanda acum "Management strategic. De la teorie la practica 
 Editia 3 - Tantau Adrian Dumitru" de pe libraria ishop la pretul de 33,15 lei
Descriere carte:
In aceasta lucrare autorul analizeaza principalele concepte strategice si cadrul contextual in care acestea pot fi valorificate de catre managerii si antreprenorii din Romania.

Cartea aduce in prim plan probleme concrete cu care se confrunta organizatiile din Romania, privite prin prisma bunelor practici intalnite la nivel mondial. De asemenea, lucrarea scoate in evidenta importanta viziunii intreprinzatorului pentru obtinerea performantelor organizationale si individuale.

Lucrarea beneficiaza de experienta autorului dobandita atat in mediul trainingului si al cercetarii stiintifice, cat si prin activitatea derulata in cadrul unor organizatii din Romania, atat publice, cat si private.

Cartea va va permite sa beneficiati de cele mai noi teorii cu privire la strategiile organizatiilor, sa cunoasteti avantajele si dezavantajele fiecarui concept, sa profitati de experienta altor organizatii care au implementat strategii organizationale si sa va creionati propria strategie in baza unor analize bine fundamentate si pertinente.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Management strategic. De la teorie la practica 
 Editia 3
Cartea Management strategic. De la teorie la practica 
 Editia 3 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Management strategic. De la teorie la practica Editia 3 - Tantau Adrian Dumitru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Managementul tehnologiilor neconventionale, vol. I - Radu Dumitru Marinescu , Niculae Ion Marinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Radu Dumitru Marinescu , Niculae Ion ...
2,85 lei
Globalitate si Management - Badrus Gheorghe, Radaceanu Eduard Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Badrus Gheorghe, Radaceanu Eduard
8,72 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management