Mama, te rog sa nu plangi

Mama, te rog sa nu plangi - Constantin Popovici
Pret: 17,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMama, te rog sa nu plangi
Comanda acum "Mama, te rog sa nu plangi - Constantin Popovici" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Marturia unei experiente-limita. ''Am hotarat tarziu sa incep aceasta poveste, dupa o noapte in care l-am visat din nou pe tata. Mult imbatranit, intr-o celula, asa mi-a aparut in vis. Avea o barba lunga, alba, nepieptanata, parca nesfarsita. Ma privea deprimat. ?Iarta-ma, fiule...?, mi-a spus, ingrozitor de palid si de speriat. Abia putea sa vorbeasca.

M-am apucat sa scriu primele randuri avand in minte imaginea lui din vis. Era de nerecunoscut, ca atunci, la proces. As fi vrut sa incep cu mult inainte, dar, de fiecare data, simteam ca nu incerc altceva decat sa transcriu un trecut si astfel sa-l ingrop. Or, timpul acela nu se lasa usor ucis, el trebuia sa traiasca numai in mine, viu, perpetuu, intim, nu eliberat ca sa se pulverizeze.

Dar, visandu-l repetat pe tata in carcera, am inceput sa gandesc altfel. Zilele acelea de ieri, de fapt de demult, imi cereau dintr-o data sa le fac loc in afara. Perdeaua trebuia trasa.
Poate ca paginile pe care le scriu acum vor deveni o carte; daca nu, manuscrisul il voi aseza cu discretie in biblioteca din casa parintilor, ridicata in linistea unui pamant unde am fost adus pe lume si caruia ii intorc peste timp recunostinta, lasandu-i ca amintire o frantura de viata, lui si celor care, intamplator, vor gasi caietul caligrafiat cu rabdare si durere." ( Constantin POPOVICI )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mama, te rog sa nu plangi
Cartea Mama, te rog sa nu plangi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mama, te rog sa nu plangi - Constantin Popovici" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Angela Merkel - Gerd Langguth Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Gerd Langguth
52,24 lei
Ultimul imparat - Edward Behr Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Edward Behr
32,40 lei
Tradarea nu moare niciodata - Christhard Lapple Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Christhard Lapple
42,66 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica