Mama si copilul. Editia a VI-a (revizuita)

Mama si copilul. Editia a VI-a (revizuita) - Emil Capraru, Herta Capraru
Pret: 67,31 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMama si copilul. Editia a VI-a (revizuita)
Comanda acum "Mama si copilul. Editia a VI-a (revizuita) - Emil Capraru, Herta Capraru" de pe libraria ishop la pretul de 67,31 lei
Descriere carte:

Prezentare: Noua editie, a VI-a, revizuita, a binecunoscutei de-acum "Mama si copilul" poarta girul celor doi autori, a caror experienta in domeniu este de necontestat, bucurandu-se totodata de conditii grafice deosebite, care confera atractivitate si sistematizare simplei lecturari sau consultarii mai aprofundate.
Numai prin simpla trecere in revista a sumarului, constatam cu usurinta ca problematica abordata acopera o mai lunga perioada din viata copilului - de la nastere pana la adolescenta. Fata de editiile anterioare, s-a adaugat un nou capitol, care urmareste evolutia nou-nascutului, sugarului si apoi a copilului de 3 ani, din punct de vedere al motricitatii, limbajului si al contactului social.
Mama si copilul este cea mai apreciata carte romaneasca despre dezvoltarea, ingrijirea, alimentatia si educatia copilului.

Cuprins: Sarcina si nasterea. Nou-nascutul (0-28 zile). Sugarul (de la 1 luna la 12 luni). Copilul de la 1 la 6 ani. Retete culinare. Scolarul mic. Adolescentul. Copilul bolnav. Se previne! Este cel mai bine.

Adresabilitate: Medici pediatri, asistente de familie, asistente de pediatrie, educatoare de gradinite, nurse, psihologi, parinti, publicul larg.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mama si copilul. Editia a VI-a (revizuita)
Cartea Mama si copilul. Editia a VI-a (revizuita) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mama si copilul. Editia a VI-a (revizuita) - Emil Capraru, Herta Capraru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sarcina - numaratoarea inversa - Susan Magee, Kara Nakisbendi Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Susan Magee, Kara Nakisbendi
37,52 lei
Sarcina si bolile cardiovasculare - Corneliu Zeana Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Corneliu Zeana
6,21 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti