Maitreyi

Maitreyi - Mircea Eliade
Pret: 23,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMaitreyi
Comanda acum "Maitreyi - Mircea Eliade" de pe libraria ishop la pretul de 23,40 lei
Descriere carte:
Intre cartile nascute din experienta indiana a lui Mircea Eliade, "Maitrey" ocupa un loc aparte: nicaieri nu suntem mai departe ca aici de "recuzita" mitului si exotismului de mai tarziu, nicaieri intreg misterul Indiei nu se afla intrupat, ca ... aici, intr-un unic pesonaj si nicaieri prapastia de netrecut intre doi oameni apartinand unor culturi diferite nu este mai prezenta ca in aceasta poveste a imposibilei iubiri dintre Allen si personajul titular. Nu-i de mirare ca cel mai frumos roman de dragoste din literatura romana exercita azi asupra cititorilor aceeasi fascinatie ca acum sapte decenii, cand a aparut. Simplitatea sa exemplara se sprijina pe o desavarsita arta a povestirii, pe echivocul in care autorul stie sa invaluie faptele, pe "febra" pe care reuseste s-o trasmita cititorului, pe autenticitatea sub zodia careia stau fiecare scena si fiecare fraza.
Grafica: Razvan Luscov
Editor: S. Skultety

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Maitreyi
Cartea Maitreyi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Maitreyi - Mircea Eliade" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Lista lui Schindler - Thomas Keneally Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Thomas Keneally
28,40 lei
Vechiul oras imperial (Editia 2011) - Yasunari Kawabata Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Yasunari Kawabata
21,60 lei
Porumbelul - Suskind Patrick Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Suskind Patrick
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala