Maestra runelor

Maestra runelor - Claudia Cross
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMaestra runelor
Comanda acum "Maestra runelor - Claudia Cross" de pe libraria ishop la pretul de 23,74 lei
Descriere carte:
O crima odioasa, pasiuni ascunse si disparitia culturii celtice: un roman medieval despre dragoste si ura, tradare si credinta. In anul 1179, intrigile de la curtea imparatului Barbarossa sunt in toi, iar Braunschweig este ucis un tanar cavaler care pornise din cetatea Raupach cu un mesaj secret pentru episcopul Gero. Maria, fiica stapanului de la Raupach, il cauta cu inversunare pe ucigas, caci il iubise pe tanarul cavaler. Sa fie oare misteriosul Cai Tuam un om primejdios? Irlandezul cu ochi verzi si plete negre face parte din suita sotului Mariei, Berthold, si este in acelasi timp si medicul sau personal. Maria este contrariata de firea exuberanta a lui Cai si de cunostintele lui neobisnuite, dar se simte totodata puternic atrasa de el. Ea nu banuieste ca departe in padure cultul druizilor irlandezi continua sa existe si ca irlandezul, legat prin dragoste si juramant, doreste sa o protejeze cu orice chip pe Rosalie, micuta vrajitoare cu parul rosu, de care e indragostit. Dar Cai stie ca Rosakie este fiica ultimei maestre a runelor si mai cunoaste si un alt secret care i-ar putea duce moartea tinerei aflate sub protectia lui.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Maestra runelor
Cartea Maestra runelor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Maestra runelor - Claudia Cross" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Asteptandu-i pe barbari - Coetzee J.M. Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Coetzee J.M.
0,00 lei
Femeia inteleapta - Christian Jacq Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Christian Jacq
26,59 lei
Magul. Romanul Lui Nostradamus - Vol. I Prevestirea - EVANGELISTI Valerio, Trad. BANICA Elena Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
EVANGELISTI Valerio, Trad. BANICA Elena
13,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Roman istoricCarti recomandate din categoria Roman istoric