Macromedia Flash Professional 8

Macromedia Flash Professional 8 - Tom Green, Jordan L. Chilcott
Pret: 44,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMacromedia Flash Professional 8
Comanda acum "Macromedia Flash Professional 8 - Tom Green, Jordan L. Chilcott" de pe libraria ishop la pretul de 44,91 lei
Descriere carte:
Aceasta carte va va invata sa: - creati prezentari video cu redare continua; - realizati interfete dinamice folosind o diversitate de medii; - utilizati limbajul ActionScript pentru a crea aplicatii bogate si captivante; - realizati o prezentare Flash pentru un telefon celular si pentru un PDA; - stapaniti instrumentele de creatie video din Flash, inclusiv utilizarea unei secvente video cu un canal alpha; - stapaniti componentele interfetei cu utilizatorul Macromedia Flash 8 , inclusiv barele de defilare, listele cu butoane radio, casetele cu lista, casetele cu mesaje si altele; - expediati datele inauntrul si in afara aplicatiei Macromedia Flash, folosind limbajele HTML si XML si obiectul LoadVars. Invatarea prin exercitiu: Creati prezentari de diapozitive, prezentari audio, animatii si aplicatii media complexe, care pot fi redate prin intermediul unor elemente hardware diverse, de la calculatoarele desktop, la telefoanele celulare. Invatati atat conceptele, cat si cele mai bune practici, care va vor proiecta direct din paginile acestei carti in crearea propriilor filme Flash pline de potential. Cartea contine un numar de proiecte individuale, fiecare menit sa prezinte un anumit aspect al caracteristicilor de expresivitate ale programului Flash Professional 8. Lectiile incep cu o scurta prezentare a ceea ce se va invata si se structureaza fiecare pe fundamentul oferit de lectia precedenta. Cititorul este ajutat de numeroase sugestii si note. Este insotita de doua anexe si de un CD-ROM cu tutoriale. Cele doua anexe contin o trecere in revista a meniurilor Flash, caracteristicile de accesibilitate ale programului si o lista de resurse la care cititorul poate apela pentru ajutor sau pentru o aprofundare a notiunilor. CD-ROM-ul inclus contine tot ceea ce va este necesar pentru a construi propriile proiecte, ca si fisierele completate, pentru a le compara cu rezultatele proprii si a le utiliza ca modele pentru viitoarele proiecte. De asemenea, este inclusa o incercare a aplicatiei Flash Professional 8.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Macromedia Flash Professional 8
Cartea Macromedia Flash Professional 8 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Macromedia Flash Professional 8 - Tom Green, Jordan L. Chilcott" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
IDG - HTML pentru incepatori - Michael B. Karbo Urmatoarea carte recomandata din categoria Web Design
Michael B. Karbo
4,28 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Web DesignCarti recomandate din categoria Web Design