Macromedia Dreamweaver 8 . Pregatire Direct De La Sursa

Macromedia Dreamweaver 8 . Pregatire Direct De La Sursa - Khristine Annwn Page
Pret: 71,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMacromedia Dreamweaver 8 . Pregatire Direct De La Sursa
Comanda acum "Macromedia Dreamweaver 8 . Pregatire Direct De La Sursa - Khristine Annwn Page" de pe libraria ishop la pretul de 71,91 lei
Descriere carte:
Cartea este menita sa va familiarizeze cu mediul de dezvoltare Dreamweaver si este destinata ?echiparii? cititorului cu informatiile necesare machetarii si designului paginilor Web.
Instructiunile din aceasta carte sunt destinate web designerilor, web developerilor si altor persoane interesate in crearea paginilor web. Cartea porneste de la premisa ca cititorul este incepator in materie de Dreamweaver, dar cunoaste principalele metode de dare a comenzilor pentru un computer Windows sau Macintosh
Cartea parcurge pas cu pas proiectele din fiecare lectie si indruma cititorul in directia dobandirii bagajului de informatii de care are nevoie pentru crearea unui site web. Fiecare lectie incepe cu o trecere in revista a continutului si a obiectivelor avute in vedere. Lectiile sunt impartite in sarcini individuale, care faciliteaza invatarea si utilizarea diferitelor aspecte ale subiectului lectiei.
Cititorul va invata sa foloseasca foi de stil in cascada (CSS) pentru a produce machete functionale si reusite, sa utilizeze instrumentele de editare vizuale ale programului pentru a modifica tabele, cadre si straturi, sa creeze formulare cu campuri de text, casete de validare, butoane radio si meniuri, precum si multe altele.
CD-ul anexat contine toate informatiile necesare constructiei proiectelor prezentate in carte, fisierele in forma finala si o versiune demo a programului Dreamweaver 8.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Macromedia Dreamweaver 8 . Pregatire Direct De La Sursa
Cartea Macromedia Dreamweaver 8 . Pregatire Direct De La Sursa in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Macromedia Dreamweaver 8 . Pregatire Direct De La Sursa - Khristine Annwn Page" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Macromedia Dreamweaver Mx - KARLINS David, Trad. BERECHET Andrei Urmatoarea carte recomandata din categoria Web Design
KARLINS David, Trad. BERECHET Andrei
26,00 lei
Initiere in design  - Robin Williams Urmatoarea carte recomandata din categoria Web Design
Robin Williams
12,92 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Web DesignCarti recomandate din categoria Web Design