MIRCEA ELIADE. PAGINI REGASITE

MIRCEA ELIADE. PAGINI REGASITE - Mircea Handoca
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMIRCEA ELIADE. PAGINI REGASITE
Comanda acum "MIRCEA ELIADE. PAGINI REGASITE - Mircea Handoca" de pe libraria ishop la pretul de 37,52 lei
Descriere carte:
Cartea lui Mircea Handoca intitulata Mircea Eliade.Pagini regasite este alcatuita din doua parti.In prima sectiune sunt prezentate cateva eseuri inedite despre personalitatea scriitorului si istoricului religiilor: Mircea Eliade, politica si politicienii, publicistica interbelica, cea a exilului, precum si receptarea critica a catorva romane interbelice. Cea de-a doua parte a volumului este consacrata reproducerii si comentarilor ineditelor eliadiste: variante necunoscute din Romanul adolescentului miop, Scrisori din tinerete, capitol din Matraguna (necunoscut pe plan mondial). Lucrarea este un adevarat eveniment editorial si va constitui o revelatie atat pentru publicul larg, cat si pentru exegetii operei marelui scriitor.Cartea lui Mircea Handoca intitulata Mircea Eliade.Pagini regasite este alcatuita din doua parti.In prima sectiune sunt prezentate cateva eseuri inedite despre personalitatea scriitorului si istoricului religiilor: Mircea Eliade, politica si politicienii, publicistica interbelica, cea a exilului, precum si receptarea critica a catorva romane interbelice. Cea de-a doua parte a volumului este consacrata reproducerii si comentarilor ineditelor eliadiste: variante necunoscute din Romanul adolescentului miop, Scrisori din tinerete, capitol din Matraguna (necunoscut pe plan mondial). Lucrarea este un adevarat eveniment editorial si va constitui o revelatie atat pentru publicul larg, cat si pentru exegetii operei marelui scriitor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre MIRCEA ELIADE. PAGINI REGASITE
Cartea MIRCEA ELIADE. PAGINI REGASITE in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "MIRCEA ELIADE. PAGINI REGASITE - Mircea Handoca" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Epoci si Opere-incursiune in literatura universala - Ionescu Elena , Ruxandra Iordache Urmatoarea carte recomandata din categoria Critica Literara
Ionescu Elena , Ruxandra Iordache
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Critica LiteraraCarti recomandate din categoria Critica Literara