MIRACOLE SI FAPTE DIN ACEASTA LUME

MIRACOLE SI FAPTE DIN ACEASTA LUME - COMANESCU, Radu
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMIRACOLE SI FAPTE DIN ACEASTA LUME
  • Autor: COMANESCU, Radu
  • Editura: Paralela 45
  • Colectia: SAPIENTIA
  • Categoria: Religie
  • ISBN: 978-973-47-0412-5
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 272
  • Format carte: 10 x18
Comanda acum "MIRACOLE SI FAPTE DIN ACEASTA LUME - COMANESCU, Radu" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Radu Comanescu (nascut in 1956, la Buzau) este eseist si hermeneut. E autorul a zece volume de scrieri sapientiale, volume de cultura enciclopedica.
A scris eseuri importante in hermeneutica biblica si interpretari de simboluri initiatice. Temele predilecte ale cartilor sale de inceput: istoricul comportamentului initiatic si supravietuirea acestuia in societatile de azi. Ca redactor la radio, este realizatorul unor emisiuni pe teme spirituale si de exegeza biblica. Volumul Miracole si fapte din aceasta lume este o suma de investigatii intr-un domeniu rar: al suprafirescului manifestat in vremea noastra. Cum estimeaza autorul insusi, cercetarile sale, la care se adauga si unele capitole din cartea de fata, se constituie in ?studii privind misterele istoriei universale, misterele fiintei umane, inaintand astfel, treapta cu treapta, catre marturia activitatii lui Dumnezeu in lume care ? in zilele noastre ? este din nou miraculoasa.? Autorul face distinctie intre ?miracole? si ?fapte paranormale?; distinctie intre parapsihologic (domeniu psihoenergetic) si daruri suprafiresti (domeniu spiritual); distinctia intre vedenia ca elaborare subiectiva si viziunea de natura hristica.
De aici rezulta si un aspect practic al cartii: ea da sugestii pentru canalizarea teologica a unor manifestari vizionare spontane si sauvages. Prin aceasta, ea poate fi si un silentios insotitor de drum in cunoasterea revelatorie.
Vasile ANDRU

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre MIRACOLE SI FAPTE DIN ACEASTA LUME
Cartea MIRACOLE SI FAPTE DIN ACEASTA LUME in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "MIRACOLE SI FAPTE DIN ACEASTA LUME - COMANESCU, Radu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Romanismul - catehismul unei noi spiritualitati - Constantin Radulescu Motru Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Constantin Radulescu Motru
6,27 lei
Parintii latini ai Bisericii - vol. 2 - Campenhausen Von Haus Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Campenhausen Von Haus
17,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie