MATEMATICA. CLASA A IV-A. COMPETENTE SI PERFORMANTA (EXERCITII, PROBLEME, JOCURI, TESTE)

MATEMATICA. CLASA A IV-A. COMPETENTE SI PERFORMANTA (EXERCITII, PROBLEME, JOCURI, TESTE) - MOGOS, Mariana
Pret: 11,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMATEMATICA. CLASA A IV-A. COMPETENTE SI PERFORMANTA (EXERCITII, PROBLEME, JOCURI, TESTE)
Comanda acum "MATEMATICA. CLASA A IV-A. COMPETENTE SI PERFORMANTA (EXERCITII, PROBLEME, JOCURI, TESTE) - MOGOS, Mariana" de pe libraria ishop la pretul de 11,40 lei
Descriere carte:
Arhitectura lucrarii are in vedere urmatoarea structura: oferirea de activitati de rezolvare de probleme prin incercari, implicare activa in situatii practice, cautare de solutii prin experienta de viata a elevilor, crearea de situatii de invatare diferite, prin utilizarea unei varietati de obiecte, formularea de intrebari, elaborarea si folosirea de strategii in rezolvarea de probleme, argumentarea deciziilor luate in rezolvare.

Culegerea cuprinde si Concursul Scolar National de Competenta si Performanta COMPER.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre MATEMATICA. CLASA A IV-A. COMPETENTE SI PERFORMANTA (EXERCITII, PROBLEME, JOCURI, TESTE)
Cartea MATEMATICA. CLASA A IV-A. COMPETENTE SI PERFORMANTA (EXERCITII, PROBLEME, JOCURI, TESTE) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "MATEMATICA. CLASA A IV-A. COMPETENTE SI PERFORMANTA (EXERCITII, PROBLEME, JOCURI, TESTE) - MOGOS, Mariana" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Geografie - manual pentru clasa a IV-a  - Octavian Mandrut Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a IV-a
Octavian Mandrut
21,85 lei
Istorie. Manual pentru clasa a IV-a - Sorin Oane, Maria Ochescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a IV-a
Sorin Oane, Maria Ochescu
12,60 lei
Educatie civica, manual pentru clasa a IV-a - Niculina Ilarion, Constanta Balan, Cristina Voinea Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a IV-a
Niculina Ilarion, Constanta Balan, Cr...
8,54 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Clasa a IV-aCarti recomandate din categoria Clasa a IV-a