Lumea vazuta de noi (educatie pentru sanatate in gradinita, nivel 5-7 ani)

Lumea vazuta de noi (educatie pentru sanatate in gradinita, nivel 5-7 ani) - Margareta Gifei
Pret: 9,32 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLumea vazuta de noi (educatie pentru sanatate in gradinita, nivel 5-7 ani)
Comanda acum "Lumea vazuta de noi (educatie pentru sanatate in gradinita, nivel 5-7 ani) - Margareta Gifei" de pe libraria ishop la pretul de 9,32 lei
Descriere carte:
Biblioteca Prescolarului Nr. 19 Conceput in conformitate cu obiectivele programei instructiv-educative din gradinita, materialul de fata constituie un auxiliar necesar desfasurarii activitatilor de eduactie moral-civica.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Lumea vazuta de noi (educatie pentru sanatate in gradinita, nivel 5-7 ani)
Cartea Lumea vazuta de noi (educatie pentru sanatate in gradinita, nivel 5-7 ani) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Lumea vazuta de noi (educatie pentru sanatate in gradinita, nivel 5-7 ani) - Margareta Gifei" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fise pentru aplicarea metodei proiectelor. Partea a III-a - Alice Nichita , Mihaela Mitroi , Stefania Antonovici Urmatoarea carte recomandata din categoria Gradinita
Alice Nichita , Mihaela Mitroi , Stef...
13,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
GradinitaCarti recomandate din categoria Gradinita