Lumea e rotunda. Pericole ascunse pentru economia globala

Lumea e rotunda. Pericole ascunse pentru economia globala - David M. Smick
Pret: 52,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLumea e rotunda. Pericole ascunse pentru economia globala
Comanda acum "Lumea e rotunda. Pericole ascunse pentru economia globala - David M. Smick" de pe libraria ishop la pretul de 52,00 lei
Descriere carte:

Lumea e rotunda a primit in 2009 medalia de aur din partea Axiom Business Book Awards, fiind considerata cea mai buna carte despre afaceri internationale.

Lumea e rotunda este o carte esentiala pentru descifrarea unei lumi in care politica si politicile economice se intersecteaza. Bestseller confirmat de New York Times si Business Week, in doar un an de zile, Lumea e rotunda a ajuns la cel de-al saptelea tiraj. Patrundem, cu ajutorul lui Smick, in spatele culiselor, acolo unde se iau deciziile, fie ca e vorba de Europa, de Statele Unite sau de Asia.

In lumea financiara, ne spune autorul acestei carti, nimic nu se intampla liniar. Regula e cea a rasturnarilor de situatie: intoarceri si cotituri neasteptate, care adesea au nevoie de milioane de participanti ai pietei pentru a reconsidera adevarurile devenite datate.

Lumea de astazi nu are o doctrina financiara, si nici macar vreun set de acorduri informale, cu care sa puna ordine intr-o criza financiara. in schimb, suntem obligati sa bajbaim si sa avansam milimetric, ca si cum am incerca sa facem o operatie pe creier complicata cu o mana legata la spate si cealalta imbracata intr-o manusa de box care nu ni se potriveste. Cartea mea pledeaza pentru o noua ordine financiara, aducand si sugestii pentru a supravietui intr-o lume rotunda.
David M. Smick

"Lumea e rotunda este o lectura esentiala pentru cei care doresc sa inteleaga functionarea, politica si pericolele sistemului financiar global. David M. Smick a facut apel la relatiile si experientele avute cu multi dintre jucatorii-cheie din finantele internationale pentru a produce o carte revelatoare si usor de citit, iar rezultatul e unul extraordinar."
Alan Greenspan, fost presedinte al Rezervei Federale si autor al bestsellerului Era turbulentelor

"David M. Smick intelege, ca nimeni altul, ca pietele financiare internationale depind de politica si de pasiuni la fel de mult cum depind de politicile financiare. Ceea ce scrie despre unde ne-am aflat si incotro ne indreptam merita atentie. Iar felul in care scrie ne provoaca atentia."
Lawrence H. Summers, fost secretar de stat al Trezoreriei SUA

"Lumea e rotunda. in cel mai bun caz, cu un satelit performant vedem, pe rand, cate o jumatate din ea. David Smick ne-o arata insa in intregul ei: de la Washington pana la Beijing, dintr-un capat in altul."
Peter B. Kenen, Princeton University

"Subtilitatea analizei lui David Smick din Lumea e rotunda se explica si prin pozitia pe care o ocupa in domeniul financiar, o pozitie cu care putini se pot lauda."
George Soros, Soros Fund Management



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Lumea e rotunda. Pericole ascunse pentru economia globala
Cartea Lumea e rotunda. Pericole ascunse pentru economia globala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Lumea e rotunda. Pericole ascunse pentru economia globala - David M. Smick" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Organizatii europene si euroatlantice - Andrei Popescu , Alina Dinu , Ion Jinga Urmatoarea carte recomandata din categoria Globalizare
Andrei Popescu , Alina Dinu , Ion Jinga
19,00 lei
Globalizarea sub semnul intrebarii. Economia internationala si posibilitati de guvernare - Paul Hirst, Grahame Thompson Urmatoarea carte recomandata din categoria Globalizare
Paul Hirst, Grahame Thompson
0,00 lei
Guvernanta Uniunii Europene - Petre Prisecaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Globalizare
Petre Prisecaru
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
GlobalizareCarti recomandate din categoria Globalizare