Lumea disparuta

Lumea disparuta  - Arthur Conan Doyle
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLumea disparuta
Comanda acum "Lumea disparuta  - Arthur Conan Doyle" de pe libraria ishop la pretul de 13,30 lei
Descriere carte:
Arthur Conan Doyle (1858-1930) debuteaza in literatura la varsta de 28 de ani si se impune rapid datorita seriei de romane politiste, care-l au ca personaj central pe originalul detectiv Sherlok Holmes.

In 1912, Conan Doyle publica romanul stintifico-fantastic "Lumea disparuta", in care suntem martorii confruntarii a doua lumi aflate la distanta de sute de ani. Conducatorul expeditiei pornite in cautarea lumii disparute este profesorul Challenger, care se avanta intr-o teribila aventura prin tinuturile stranii din mlastinile Amazonului, pentru a demonstra autenticitatea unei ipoteze stiintifice, care trezeste neincredere in lumea cercetatorilor. I se alatura Lordul Roxton, care contribuie, cu experienta sa, la reusita expeditiei, si tanarul ziarist Malone, insufeltit de gandul fulminantelor reportaje pe care le va trimite ziarului sau. Intamplarile prin care acestia trec inflacareaza fantezia si imaginatia cititorilor constituind o magnifica si palpitanta lectie - de botanica, de zoologie, de paleontologie - si, in acelasi timp, o admirabila lectie de demnitate si cutezanta.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Lumea disparuta
Cartea Lumea disparuta  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Lumea disparuta - Arthur Conan Doyle" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Un secret important  - Katharine Holabird Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Katharine Holabird
11,39 lei
Povestile Fratilor Grimm - Fratii Grimm Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Fratii Grimm
56,95 lei
Insula misterioasa  - Jules Verne Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Jules Verne
15,68 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
LiteraturaCarti recomandate din categoria Literatura