Lumea Vazuta De Clarkson

Lumea Vazuta De Clarkson - Jeremy Clarkson
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLumea Vazuta De Clarkson
  • Autor: Jeremy Clarkson
  • Editura: All
  • Colectia: In Afara Colectiei
  • Categoria: Diverse
  • ISBN: 973-724-125-2
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 344
  • Format carte:
Comanda acum "Lumea Vazuta De Clarkson - Jeremy Clarkson" de pe libraria ishop la pretul de 22,41 lei
Descriere carte:
Jeremy Clarkson a vazut multe la viata lui. In consecinta, ne poate spune cate ceva despre cum merg treburile - dar pentru ca e Jeremy Clarkson n-o sa faca asta pe un ton potolit, umil si fara muscaturi umoristice.
Aluzie ironica, raspar la "Lumea vazuta de Garp" (The World According to Garp), a lui John Irving, bestsellerul anilor 80, Lumea, vazuta de Clarkson ne dezvaluie de ce: prea multa stiinta nu e buna pentru sanatate nu trebuie sa ne fie deloc rusine cu muzica rock a anilor 70 vanatoarea de vulpi, cand esti beat, desi porti ochelari cu infrarosii, nu e nici o chestie formidabila, nici desteapta trebuie sa facem tot ce e posibil sa ne debarasam de cricket ii plac nemtii (ma rog, uneori). Cu o doza substantiala de bun simt, ceea ce e rar, daca nu imposibil de gasit in limba londoneza, Clarkson ataca pretiozitatea, absurditatea si ideile idioate in general, indivizii si institutiile cu care ne confruntam acasa si in strainatate, si in acelasi timp il celebreazape excentric, pe inteligent si pe cel dat naibii de inteligent.
Jeremy Clarkson si-a facut un nume ca prezentator pitoresc al unui show cu automobile, pe BBC2, intitutlat Top Gear . Mai apoi a incercat sa-si redirectioneze cariera, dar s-a risipit total, sfarsind prin a reveni la Top Gear . Traieste impreuna cu sotia sa, Francie, si cei trei copii ai lor, in Oxfordshire. In ciuda acestui fapt, detine un permis de conducere, fara puncte de penalizare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Lumea Vazuta De Clarkson
Cartea Lumea Vazuta De Clarkson in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Lumea Vazuta De Clarkson - Jeremy Clarkson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Adevarata Enciclopedie A Prezentului. Mic Tratat Pentru Generatia Tatuaj - Oliver Kuhn, Alexandra Reinwarth, Axel Frohlich Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Oliver Kuhn, Alexandra Reinwarth, Axe...
20,61 lei
Profetii imperiului ocult - Pavel Corut Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Pavel Corut
9,42 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse