Love English Better

Love English Better - Loretta Mastacan, Ramona Enescu
Pret: 18,04 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLove English Better
Comanda acum "Love English Better - Loretta Mastacan, Ramona Enescu" de pe libraria ishop la pretul de 18,04 lei
Descriere carte:
Manualul Love English Better. Grade II se situeaza in continuarea celui de clasa I, Love English. Grade I, si se adreseaza elevilor care studiaza limba engleza ca disciplina optionala.

Conceput ca si primul, cu accent sporit pe deprinderile de ascultare si vorbire, manualul aduce in plus receptarea mesajului scris si isi doreste sa dezvolte atat capacitatea elevilor de a exprima mesaje simple, cat si pe aceea de a citi si intelege un text minimal in limba engleza.

Temele alese au rolul de a-i plasa pe elevi in situatii de comunicare similare celor din viata reala, stimulandu-le increderea in sine si apetitul de a interactiona verbal cu cei din jur.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Love English Better
Cartea Love English Better in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Love English Better - Loretta Mastacan, Ramona Enescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
MATEMATICA clasa II. CAIET PENTRU TIMPUL LIBER - SERGENTU, Eugenia ; CRISTEA, Mihaela ; TUFA, Nadia ; ABAZA, Carmen ; ZAHARIA, Maria Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a II-a
SERGENTU, Eugenia ; CRISTEA, Mihaela ...
10,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Clasa a II-aCarti recomandate din categoria Clasa a II-a