Liturgica Speciala

Liturgica Speciala - Pr. Prof. Dr. Ene Braniste
Pret: 0,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLiturgica Speciala
Comanda acum "Liturgica Speciala - Pr. Prof. Dr. Ene Braniste" de pe libraria ishop la pretul de 0,00 lei
Descriere carte:
Lucrare monumentala (si unica in domeniu) a marelui liturgist pr. Ene Braniste, se constituie intr-un curs care se adreseaza studentilor Facultatilor de Teologie Ortodoxa din Romania, si nu doar lor, deoarece orice credincios practicant sau chiar preot de mir poate gasi raspunsurile legate de anumite slujbe si randuieli - descrise in amanuntime, in toate implicatiile lor sacramentale. Acest curs (care se bucura de binecuvantarea Patriarhului Justin) a aparut initial in doua editii, in vremurile ateismului oficializat. In anii 80, tirajele nu au acoperit nici pe departe cererile, iar de un deceniu incoace nici o editura nu s-a incumetat la aceasta vasta intreprindere din pricina gabaritului lucrarii si a specificitatii limbajului teologic folosit.

Cititorul - fie el student teolog, cleric sau credincios - are in fata cel mai complet instrument de lucru privind ierurgiile Bisericii Rasaritene, privind tipicurile si folosintele diferitelor slujbe uzuale, cu descarcare imediata in viata corpusului sacerdotal sau a laicatului.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Liturgica Speciala
Cartea Liturgica Speciala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Liturgica Speciala - Pr. Prof. Dr. Ene Braniste" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Manualul crestinului incepator - Mihai Radulescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Mihai Radulescu
13,30 lei
Apa divina si simbolistica ei - Patricia Hidiroglou Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Patricia Hidiroglou
17,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie