Liturgica Speciala

Liturgica Speciala - Pr. Prof. Dr. Ene Braniste
Pret: 0,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLiturgica Speciala
Comanda acum "Liturgica Speciala - Pr. Prof. Dr. Ene Braniste" de pe libraria ishop la pretul de 0,00 lei
Descriere carte:
Lucrare monumentala (si unica in domeniu) a marelui liturgist pr. Ene Braniste, se constituie intr-un curs care se adreseaza studentilor Facultatilor de Teologie Ortodoxa din Romania, si nu doar lor, deoarece orice credincios practicant sau chiar preot de mir poate gasi raspunsurile legate de anumite slujbe si randuieli - descrise in amanuntime, in toate implicatiile lor sacramentale. Acest curs (care se bucura de binecuvantarea Patriarhului Justin) a aparut initial in doua editii, in vremurile ateismului oficializat. In anii 80, tirajele nu au acoperit nici pe departe cererile, iar de un deceniu incoace nici o editura nu s-a incumetat la aceasta vasta intreprindere din pricina gabaritului lucrarii si a specificitatii limbajului teologic folosit.

Cititorul - fie el student teolog, cleric sau credincios - are in fata cel mai complet instrument de lucru privind ierurgiile Bisericii Rasaritene, privind tipicurile si folosintele diferitelor slujbe uzuale, cu descarcare imediata in viata corpusului sacerdotal sau a laicatului.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Liturgica Speciala
Cartea Liturgica Speciala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Liturgica Speciala - Pr. Prof. Dr. Ene Braniste" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Calea, Adevarul si Viata - Balota Nicolae Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Balota Nicolae
5,45 lei
Spiritualitatea Iudaica - vol.2 - Adrian Si Dana Levi Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Adrian Si Dana Levi
22,80 lei
Jean Cassien entre l?Orient et l?Occident - Cristian Badilita, Attila Jakab Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Cristian Badilita, Attila Jakab
29,93 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie