Limfoamele In Corelatie Cu Virusurile Limfotrope

Limfoamele In Corelatie Cu Virusurile Limfotrope - Ana-maria Vladareanu
Pret: 30,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLimfoamele In Corelatie Cu Virusurile Limfotrope
Comanda acum "Limfoamele In Corelatie Cu Virusurile Limfotrope - Ana-maria Vladareanu" de pe libraria ishop la pretul de 30,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea „Limfoamele in corelatie cu virusurile limfotrope” se doreste a fi o abordare moderna a unei problematici deja incepute si conturate in „Actualitati in Limfoamele Maligne nonhodgkiniene“.

Limfoproliferarile vazute din perspectiva virusurilor limfotrope reprezinta o problema de actualitate si interes. Prin corelatii etiopatogenice clare, acestea se contureaza ca adevarate entitati care se preteaza la o abordare din mai multe unghiuri, cu aportul clar al medicinei de „granita“. Asociaza tablouri anatomo-clinice distincte, prezinta particularitati diagnostice si prognostice aparte, precum si scheme terapeutice individualizate.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Limfoamele In Corelatie Cu Virusurile Limfotrope
Cartea Limfoamele In Corelatie Cu Virusurile Limfotrope in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Limfoamele In Corelatie Cu Virusurile Limfotrope - Ana-maria Vladareanu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sindromul metabolic - Camelia Diaconu Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Camelia Diaconu
13,46 lei
Sanatatea femeii - Dr.m. A. Lumsden, Martha Hickey Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Dr.m. A. Lumsden, Martha Hickey
74,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina umanaCarti recomandate din categoria Medicina umana